Norsk
Gamereactor
nyheter

Ewan McGregor og Hayden Christensen lager gjerne mer Star Wars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden han er langt mer positiv til Obi-Wan Kenobi enn undertegnede skal jeg la Ingar få dele sine tanker om serien her etter hvert, men i mellomtiden venter det litt godt nytt for dere som liker disse spin-off-seriene.

I et intervju med GQ sier tross alt Ewan McGregor at han gjerne lager en ny sesong av Obi-Wan Kenobi eller i alle fall kommer tilbake som karakteren med jevne mellomrom:

"Jeg håper virkelig vi lager enda en. Om jeg kunne gjort en av disse en gang iblant ville jeg bare vært glad".

Denne tanken har tydeligvis Hayden Christensen, som spiller Darth Vader aka Anakin Skywalker i serien, også siden han sier dette til RadioTimes:

"Vel, det var helt klart ment å være en selvstendig historie, men jeg ville elsket å fortsette med denne karakteren. Du vet at jeg mener det uten tvil er mer å utforske, og jeg ville vært så veldig spent på å gjøre det."

Ganske passende siden regissøren Deborah Chow sier at planen i utgangspunktet var å bare lage denne sesongen, men at det fortsatt er mange historier som kan fortelles der ute. Vi bør nok likevel ikke holde pusten for mer Obi-Wan siden Chow samtidig avslører at hun nå bare trenger en lang ferie etter å ha jobbet på spreng i lang tid.

Vil du gjerne ha flere historier med gamle kjente i Star Wars-universet eller er det tid for noe nytt?

Ewan McGregor og Hayden Christensen lager gjerne mer Star Wars


Loading next content