Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Infinity Blade

Er iPhone-serien Infinity Blade på vei til Xbox One?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spillene i den vakre Infinity Blade-serien fungerer godt med touchskjerm til de bærebare iOS-formatene, men vi er usikre på hvor spennende de ville vært å spille på storskjermen. Ikke desto mindre snakker ryktebørsen i spillbransjen nå om en versjon til Xbox One.

Mer bestemt skal det være kinesiske Tencent (Infinity Blade-utvikleren Epic Games' nest største eier) som jobber med nyversjonen, som tar ibruk konsollens Kinect-sensor for å skape rammene rundt opplevelsen.

Det høres ikke helt usannsynlig ut (om det høres moro ut er dog en annen sak), men inntil vi hører noe mer håndfast tar vi likevel dette med en neve havsalt.

Infinity Blade

Relaterte tekster

Infinity BladeScore

Infinity Blade

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Epic Games og Chair Entertainment har solt seg i glansen av teknologidemoen lenge nok, og har endelig sluppet grafikkvidunderet Infinity Blade...Loading next content