Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heroes of Dragon Age

EA annonserer Heroes of Dragon Age

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

EA har annonsert at de jobber med et free-to-play-spill til mobile plattformer som er basert på Dragon Age-franchisen.

I Heroes of Dragon Age skal du kunne lage deg en tropp basert på figurer og monstre fra Dragon Age-universet, og kjempe mot andre monstre. Disse figurene skal komme fra figurpakker, og siden spillet er free-to-play kan man da anta at man må betale for i hvert fall noen typer figurer og pakker til spillet. Om dette stemmer ligger spillet nært opp mot Blizzards Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Spillet utvikles av EA Capital Games, som er en av EAs studioer med fokus på mobilspill. Spillet skal også være "cross-platform", som i det minste betyr iOS og Android.

Det er ellers lite informasjon om spillets lanseringsdato, eller hvilke plattformer det vil komme til. Men med Gamescom like om hjørnet kan vi kanskje forvente oss flere nyheter i nær framtid.

Kilde: Eurogamer.net og Allgamesbeta.com

Heroes of Dragon AgeHeroes of Dragon Age
Heroes of Dragon AgeHeroes of Dragon Age

Relaterte tekster

0
EA annonserer Heroes of Dragon Age

EA annonserer Heroes of Dragon Age

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

EA har annonsert at de jobber med et free-to-play-spill til mobile plattformer som er basert på Dragon Age-franchisen. I Heroes of Dragon Age skal du kunne lage deg en...Loading next content