Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sigil

Doom-skaperen John Romero har avduket nytt prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Doom-skaperen John Romero har ertet oss med en mulig kunngjøring den siste tiden, og i forbindelse med Doom sitt 25-årsjubileum som går av stabelen i disse dager så har han avduket et prosjekt kalt Sigil, som er en åndelig oppfølger til det originale Doom fra 1993.

Ifølge Romeroshjemmeside plukker Sigil opp tråden der hvor spillets fjerde epsiode ble avsluttet.

Det består av ni enspillerbrett, samt ni flerspillerbrett, og blir sluppet helt gratis i form av en WAD i februar.

Det er egentlig en uoffisiell mod til det originale spillet laget av Romero selv, og kan forhåndsbestilles som en samleutgave til 39,99 dollar, som består av en ordentlig eske samt en 16GB minnepinne som ser ut som en diskett, eller du kan gå for 166 dollar-varianten som inneholder kunsttrykk, en mynt og en statue.

Ser du frem til å prøve Sigil?

Sigil

Relaterte tekster

0
Sigil utsettes til april

Sigil utsettes til april

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Den åndelige oppfølgeren til Ultimate Doom, Sigil, har blitt utsatt, skriver John Romero på den offisielle nettsiden sin. Spillet skulle egentlig komme ut senere denne...Loading next content