Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Den norske Pokémon Go-lanseringen er satt på vent

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke kunne Nintendo og The Pokémon Company lansere Pokémon Go til Android og iOS i Australia, USA og New Zealand. Mange spillere venter fortsatt i spenning på å få dra ut på jakt etter lommemonstre, men det kan se ut til å drøye før vi får det eksempelvis til Norge. Selv om det er tilgjengelig ved å benytte noen omveier, så har selskapet nå bestemt seg for å sette lanseringen av spillet på vent inntil videre. Grunnen til dette er visst serverproblemene som har oppstått på grunn av det store antallet med nysgjerrige spillere.

"We thought the game would be popular, but it obviously struck a nerve" - forteller John Hanke (The Pokémon Company) til Businessinsider.

Les også: Fant en død mann mens hun spilte Pokémon Go

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content