Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

Den andre The Outer Worlds-utvidelsen kommer før april

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om de fleste ikke snakker så mye om The Outer Worlds lenger, så kom Peril on Gorgon-utvidelsen for en stund siden til relativt solide anmeldelser, og siden da vet vi at Obsidian har jobbet på enda en utvidelse. Men når kommer den da?

Det berørte Take-Two i deres seneste finansmøte med deres investorer (via VGC), og her bekreftet de at denne andre utvidelsen, ved navn Murder on Eridanos, vil ankomme innen utgangen av finansåret, som slutter den 31. mars 2021.

Vi vet enda ikke så mye om denne utvidelsen, utover at den vil by på "Halcyon Helens siste (og beste!) eventyr."

Ser du frem til mer The Outer Worlds?

The Outer Worlds

Relaterte tekster

0
The Outer Worlds (Switch)Score

The Outer Worlds (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere kan nå bryne seg på ett av fjorårets beste spill. Dessverre kommer versjonen med noen solide nedgraderinger på kjøpet.

4
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Obsidian Entertainment er endelig tilbake med et nytt førstepersons RPG-spill, og vi våget oss dypt inn i Halcyon-stjerneklyngen for å finne en score å gi det.Loading next content