Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

Dark Souls-fan fikset PC-utgaven

Fanskapt mod gir tilgang på 1080p-grafikk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det ble klart at den ferske PC-versjonen av Dark Souls hadde en låst oppløsning på 1024x720, lot ikke reaksjonene fra fansen vente på seg. Heldigvis tok også fansen saken i egne hender og en mod som retter opp problemet er allerede blitt lansert:

- PC-versjonen av Dark Souls har en låst oppløsning på 1024x720. Jeg kunne ikke tro det da de første rapportene kom, men da det viste seg å være sant bestemte jeg meg for å gjøre mitt beste for å fikse det, skriver brukeren kjent som Durante på Neogaf-forumet.

Durante opplyser om at modden kun har blitt testet på hans private datamaskin, og at den derfor må brukes på eget ansvar. Hvis du likevel tør å prøve den finner du modden her.

Om utvikler From Software faktisk mente å slippe spillet med en så lav oppløsning vites ikke, men ettersom 1024x720 er såpass langt under standarden for PC-spill regner vi med at dette bare er en feiltagelse.

Dark SoulsDark Souls
Før (venstre) og etter (høyre).

Relaterte tekster

Dark SoulsScore

Dark Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving GR SE

From Software følger opp det utrolig vanskelige Demon's Souls med et enda mer utfordrende rollespill...Loading next content