Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cris Tales

Cris Tales lanseres i juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cris Tales skulle egentlig slippes i november, men det ble dessverre utsatt til 2021 på grunn av sine komplekse gameplay-mekanikker samt at utviklerne trengte mer tid på å sikre at spillet er "upåklagelig slik at vi kan levere all den magien vi har i sjelen til dere alle".

Nå virker det som at spillet endelig begynner å bli klart. Via Twitter annonserte utgiveren Modus Games følgende:

"Fight to control the past, present, and future! Cris Tales is coming to PC, consoles, and Stadia this July!"

Spillet kommer til PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch PC og Stadia. En ny trailer har blitt sluppet sammen med annonseringen, som du kan ta en titt på nedenfor.

HQ
Cris Tales

Relaterte tekster

0
GRTV spiller Cris Tales

GRTV spiller Cris Tales

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I denne videoen spiller GRTV-teamet igjennom de første 17 minuttene av utviklerne Dreams Uncorporateds splitter nye rollespill Cris Tales.

1
Cris Tales lanseres i juli

Cris Tales lanseres i juli

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cris Tales skulle egentlig slippes i november, men det ble dessverre utsatt til 2021 på grunn av sine komplekse gameplay-mekanikker samt at utviklerne trengte mer tid på...Loading next content