Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Crash Bandicoot-trilogien ser ut til å være tidseksklusivt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke kunne vi rapportere om at Crash Bandicoot: Insane Trilogy skal slippes i juni, og frem til nå har det ikke vært snakk om noen andre plattformer enn Playstation 4. Derimot åpner en ny oppdatering på Twitter-kontoen til Playstation Irland for spekulasjoner. Der blir det nemlig spesifisert at spillet slippes først til Playstation 4, noe som normalt betyr at det kommer til andre plattformer senere. Hadde det vært snakk om PS Vita, ville Sony høyst sannsynlig formulert seg med "bare til Playstation" eller noe i den duren.

Det vi vet er at Activision sitter på rettighetene til spillsamlingen, så vi regner med å høre noe fra dem innen nær fremtid.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy
Er det for tidlig for Xbox-spillere å feire?

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...Loading next content