Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War

Cory Barlog rangerer God of War-favorittene sine

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at God of War rasket med seg den gjeve "Game of the Year"-prisen (blant mange andre) på årets The Game Awards, ble Cory Barlog stilt et ganske interessant spørsmål på den røde løperen - nemlig hvilket God of War-spill som er favoritten hans.

Overraskende nok er det ikke det nyeste God of War som havner på førsteplassen, men det aller første spillet i serien, altså starten på Kratos sin episke reise (som ikke kommer til å være over med det første).

Hvis du vil vite hvor det nye God of War og de andre spillene havner, kan du sjekke ut hele intervjuet mmed Variety her.

Hvilket God of War-spill er din favoritt?

God of War

Relaterte tekster

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Kratos og Atreus sitt første eventyr har ikke bare satt en ny standard for God of War-serien, men for spill generelt.

0
God of War kommer til PC i januar

God of War kommer til PC i januar

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For fem måneder siden fikk PlayStation det til å virke som om Uncharted 4: A Thief's End ville bli det neste PlayStation Studios-spillet på PC da en investorpresentasjon...Loading next content