Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

CM Storm Ceres-400, nytt gaminghodesett

CM Storm Ceres 400 er Cooler Masters nyeste tilskudd til porteføljen deres for spillere. Det er et hodesett med store, dekkende øreklokker og mikrofon.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

CM Storm er blant de store produsentene av gaming-tilbehør og dette lydproduktet retter seg mot det jevne markedet av gamere, med en prislapp som i Norge antakelig vil ligge rundt 300 til 400 kroner.

CM Storm Ceres 400 har store, pustende 90 millimeter øreklokker med komfortable øreputer for lange spilløkter. For ytterligere komfort er bøylen justerbar for ulike hodeformer og størrelser. Driverne er 40 millimeter som burde gi god og kraftig lyd. En kontroller er festet på ledningen for at man enkelt skal kunne justere volum og skru av mikrofonen når det trengs. Mikrofonen er støydempende og kan dyttes opp for å legge seg langs hodebøylen ute av veien når den ikke er i bruk.

CM Storm Ceres 400 vil være tilgjengelig fra slutten av September.

CM Storm Ceres-400
CM Storm Ceres-400
Dette er en annonse:

Relaterte teksterLoading next content