Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Buzz! Quiz TV

Buzz! Quiz TV

Hvem er sterkest i Gamereactor? Hva slags musikk liker Carl Thomas? Hvilken farge har Kim Visnes på sokkene? Jon Cato har laget egne spørsmål i Buzz! Quiz TV, idet Buzz inntar Playstation 3.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spillverdenen er ikke slik den en gang var. Det handler ikke lenger om å lage de tøffeste spillene med den mest realistiske grafikken, det handler like mye om å lage spill som skal tiltrekke mora di. I dagens spillverden skal man nå flest mulig, og få spill gjør en så god jobb med dette som nettopp Buzz.

Spillet har foreløpig vært forbeholdt PS2, der det har dukket opp i mange temaversjoner. I bunn og grunn er dette quiz, en slags Trivial Pursuit i spillform med 5000 spørsmål. Sammen med noen kompiser deltar man i et gameshow, og det er om å gjøre å svare først, sabotere for motstanderne og rett slett være kunnskapsrik. Spillet styres med fire spesialkontrollere, som er så enkle å bruke at alle kan greie å spille dette. Spørsmål dukker opp på skjermen, noen ganger må man svare raskest, andre ganger går det på tur. Enkelt og selvforklarende.

Kontrollerne ligger lett i hånda, og har fire svarknapper og en svær trykkeknapp. Alt henger nøye sammen med hva som skjer på skjermen, så selv bestemora di vil skjønne hvordan dette skal spilles.

Men de fleste av oss kjenner allerede Buzz fra en hel bunke spill på PS2, hva er det som skiller PS3-versjonen fra disse? Først og fremst er det de nye trådløse håndkontrollerne. Kabelkaoset fra den spaghettien som var Buzz-kontrollerne på PS2 er en saga blott, de nye kontrollerne ser nesten identisk ut, men trenger ingen ledning frem til maskinen for å fungere. Dermed er det slutt på å velte glass og flasker med ledninger strukket over bordet og fire energiske spillere i sofaen.

Det andre spillet gjør riktig er å utnytte nett- og harddiskmulighetene til PS3. Det betyr muligheten for å laste ned temaquizzer fra Playstation Network. Det ligger allerede en musikkquiz og en science-fiction-quiz ute der man kan kjøpe 500 spørsmål for 40 kroner, og legge disse spørsmålene til de 5000 som allerede er med i spillet.

Dette er en annonse:

Men aller best, spillet lar deg lage dine egne quizzer. På en egen nettside kan du lage dine egne spørsmål med svaralternativer som du så laster ned til din egen PS3. Du kan også dele quizzene dine med andre, og selvsagt laste ned andres quizzer. Dette er rett og slett en genial funksjon som gjør at du kan lage en egen quiz om bursdagsbarnet til helgas bursdagsselskap. Eller til et utdrikningslag. Eller til vorspielet. Internhumor og utdritning av kompiser i et spill har aldri vært så enkelt.

Buzz: Quiz TV er et spill som vil leve lenge på PS3, og det mest gjennomførte partyspillet så langt på konsollen.

Buzz! Quiz TV
Buzz! Quiz TV
Dette er en annonse:
Buzz! Quiz TV
Buzz! Quiz TV
Buzz! Quiz TV
Buzz! Quiz TV
Buzz! Quiz TV
Buzz! Quiz TV
Buzz! Quiz TV
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
God spørsmålsvariasjon, enkelt å komme inn i, moro å lage egne spørsmål
-
Litt masete programleder
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • stmana
    Playstation 3 sin nye versjon av buzz er mye bedre enn den til playstation 2 det er forde det er litt mer ryddig system enn fks Buzz music quiz.... 8/10

Relaterte tekster

Buzz! Quiz TVScore

Buzz! Quiz TV

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Hvem er sterkest i Gamereactor? Hva slags musikk liker Carl Thomas? Jon Cato har laget egne spørsmål i Buzz! Quiz TV!Loading next content