Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Broken Sea

Broken Sea annonsert

Nytt spill fra King Arthur II-skaperne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Utvikler Neocore Games, mest kjent for King Arthur-spillene, har annonsert et nytt rollespill ved navn Broken Sea. Spillet skal ha blitt vist frem i løpet av E3-messen forrige uke, og prosjektet beskrives som starten av en ny strategisk rollespillserie til PC.

Broken Sea vil utspille seg i en magisk verden, og i likhet med i King Arthur II kan vi forvente et høyt fokus på historieformidling:

- En verdensomspennende fortelling om en mystisk orden, utforskning og eventyr. Spillerne vil følge ledetrådene tidens gang har etterlatt seg for å finne sannheten bak de mystiske tingene som skjer i omverdenene, forklarer produsent Zoltan Pozsonyi.

- Broken Sea følger de klassiske tradisjonene til eventyr i rollespillsjangeren. Å sette sammen en gruppe utvalgte mennesker for å lete etter sannheten, er en historie alle kan falle for. Takket være en storslagen historie og unike taktiske muligheter vil Broken Sea engasjere og utfordre spillerne, avslutter Pozsonyi.

Etter hva vi har forstått er det ikke planlagt noen konsollversjoner. Ved siden av Broken Sea jobber også Neocore Games med rollespillet The Incredible Adventures of Van Helsing.

Broken Sea
Broken Sea

Relaterte teksterLoading next content