Norsk
Hvil i fred, Gravkorset

Hvil i fred, Gravkorset

Skrevet av ZubiMar den 25 juli 2011 klokken 20:35

Jeg er nettopp kommet hjem fra en gripende minnestund i Kristiansand sentrum, der blant annet far til Torjus Blattmann, bedre kjent som Gravkorset her på forumet, holt en sterk tale til de fremmøtte. Torjus er fortsatt savnet etter skytedramaet på Utøya fredag, og politiet sa senest i går at sjansen for å finne overlevende var lik null.

Jeg kjente ikke Torjus spesielt godt, men tror likevel det var mer enn de fleste her inne. Det har seg nemlig slik at Torjus var glad i både filmer og spill, og gjennom min nåværende jobb i Gamezone, og tidligere jobb på en annen spill/film-sjappe i Kristiansand, var han ofte innom for å kjøpe med seg noe nytt på underholdningsfronten.

Senest i forrige uke, kun noen dager før tragedien på Utøya. Da kom han bort til kassen med sitt sedvanlige lune smil, hilste pent, og la en pakke med microsoftpoints på disken. Jeg husker at jeg spurte ham hva han skulle laste ned nå, og han forklarte at han planla å skaffe seg Summer of Arcade-spillene som dukket opp i løpet av sommeren. Noen av dem virket nemlig veldig, veldig bra, sa han.

Men han hadde ikke tid til å laste ned noe med en gang, for han måtte hjem og pakke. Han skulle nemlig på en koselig tur til Oslo i helga.

Da jeg leste om skytedramaet var min første tanke at jeg tross tragedien var heldig, jeg kjenner nemlig ikke noen som er spesielt politisk aktive. Det var før jeg så bildet av Torjus i lokalavisen over savnede personer fra Utøya et par dager senere.

Jeg kan ikke forestille meg hvordan det må ha vært på den øya i det halvannet timer lange helvetet, og det er helt uvirkelig å tenke på at jeg kun dager i forveien hadde snakket om helt vanlige ting med Torjus. Torjus var en kjernekar som virkelig ikke hadde noe vondt i seg, og jeg skulle ønske jeg hadde fått blitt bedre kjent med ham.

Du ble bare 17 år, Torjus, det er bare så forferdelig trist. Hvil i fred.

HQ
Gamereactor GIEFAWAY!!!

Gamereactor GIEFAWAY!!!

Skrevet av ZubiMar den 3 mai 2011 klokken 18:38

Det er ikke så mye jeg kommenterer eller blogger lenger, og det henger sammen med at jeg har mye å gjøre på jobb, og den lille fritiden jeg har til overs blir brukt på andre ting (les: spilling).

Men jeg snoker jo fortsatt rundt her inne, og i forbindelse med planlegging av å flytte til en annen leilighet kom jeg over en bunke med Gamereactor-blader som jeg tydeligvis har spart på rimelig langt tilbake. Det er snakk om en komplett samling fra Nummer 57 (Februar 2008) frem til det siste nummeret, 87. Altså 30 blader, de fleste av ypperste kvalitet den dag i dag (alle med samtlige sider intakt)

DISSE BLADENE BLIR KASTET I SØPPELKASSEN!!!!!

Eller gjør de det? Jeg kom nemlig til å tenke på dere her inne rett før de ble pælma i en plastpose for å gjøre plass for "viktigere" ting. Er det noen her som samler på GR-blader og kunne tenke seg dem? De gis bort helt gratis, og jeg kan også strekke meg til å betale porto for dem (Snill jævel, nemlig).

Så, hvis du vil ha dem, skrik ut. Er det flere som skriker trekker jeg en vinner en eller annen gang i løpet av uka.

HQ

Ny jobb - Nye muligheter!

Skrevet av ZubiMar den 26 januar 2010 klokken 20:48

Mange av dere (iallefall de oppvakte av dere (som vil si heller få)), har fått med seg at jeg er butikksjef i en spillbutikk i Kristiansand, rettere sagt Megastore i Markensgata, som er den ubestridte handlegata i byen. Her har jeg jobbet de siste 2 1/2 årene, og lært ufattelig mye. Noe av det mest positive har selvsagt vært muligheten for å ta med seg nye spill hjem fra jobb lenge før de er tilgjengelige for resten av verden (noe folk her på GR har fått oppleve i diverse blogger). Det har også vanket diverse konkurranser her på forumet med demospill jeg har fått fra leverandøren.

Men nå er det slutt.

Jeg har nemlig fått meg ny jobb, og neimen var det ikke Gamezone.no (Norges kanskje største spillnettbutikk) som tok kontakt med meg, i håp om å kapre mine tjenester! Som mange vet er Gamezone lokalisert med sitt hovedkontor i Kristiansand, noe som gjorde det hele svært mye mer attraktivt enn om det skulle innebære flytting og styr og stress.

Etter endel tenking om fordeler og ulemper, kom jeg frem til at det egentlig ikke var spesielt mange ulemper, ettersom det fortsatt vil være mulig å ta med seg spill hjem lenge før alle andre får dem, og lage blogger på GR om hvor sinnsykt fett spillet er. Splinter Cell: Convictions blir definitivt et slikt spill. Og Red Dead Redemption. Uansett, jeg takket ja til jobben, og tiltrer så fort den gamle jobben min finner en ny butikksjef. Det blir jo som å hoppe etter Wirkola, så det kan jo selvsagt ta litt tid...

Altså var det ikke slutt likevel!

Så hva er det lille meg skal gjøre på Gamezone da? Vel, mye rart faktisk. Men i all hovedsak vil tittelen min bli "Markedsføring- og webansvarlig". Jeg vil altså ha ansvar for å lage og sende ut diverse mail, lage alt innholdet på nettsida, ta meg av alle servicer og servicemail, samt hjelpe til i butikken når det måtte være nødvendig. Forhåpentligvis vil det gå bra. Har allerede dillet litt i Photoshop, og faktisk sendt ut et par reklamemail til alle som ligger på mailinglista til Gamezone.

Så neste gang du er i Kristiansand, ta en tur innom Gamezone da, kanskje du er heldig og får slått av en prat? :)

PS: For de som venter på www.spillkritikk.com: Den kommer, men ettersom det tar litt tid å lære seg denne nye jobben vil det ta litt lenger tid enn planlagt. Takk for tålmodigheten!