LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Enda et BF-spill i år?

      Enda et BF-spill i år?

      Skrevet av Zaney den 4 mars 2009 klokken 14:46

      Jepp, det er enda et Battlefield spill på gang, som også skal være gratis som BF: Heroes. Det heter Battlefield Online, og er en remake av BF2 av koreanske Neowiz Games.

      Det skal være USA mot Russland(MEC er ikke med.) med "Korean style" effekter, headshot, kill effekter og samme våpen fra BF2 og såklart er clan matcher med.

      Her er det som sto på hjemmesiden (translated med google translate) :
      [2009-0303] "The war begins!"
      NEOWIZ Games, the Electronic Arts (Electronic Arts) and co-development a reality in the battlefield FPS 'Battlefield Online (Battlefield Online)' a teaser site open, and suddenly the game content to the public, said three days.

      Prior to the formal service Battlefield teaser site online (www.battlefieldonline.co.kr) with a long tradition and history, the history of the game Battlefield, scenarios, and disclose the real war and advocating the legitimacy of the Battlefield Battlefield will introduce a differentiated features.

      The Battlefield series held in various countries of the movie with battle scenes, such as the birth of the online version of the intro video, public notice, and acquired great popularity to the user in the console title kakandeu (Karkand) map margin (Zatar ) will also map screenshot.

      In addition, operating for the bulletin, the development status of the development in the form of notes to share with the users, the main map information, introduce a variety of diseases, including granular and boarding equipment will be released sequentially.

      Battlefield Online is based on 'Battlefield 2', released back in 2005. It features various weapons and equipment, such as illness and to implement detailed masterpiece FPS game. In particular, a large-scale battles with up to 64 people participated, and helicopters, armored vehicles, tanks, and appeared with other existing FPS games will bring the fun distinguish.

      Dessverre ser det ut til å bare bli released i Korea.

      Gameplay Video: http://www.youtube.com/watch?v=_FTWjBmYMbs

      Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=YzvZnIhoYDo

      Kilder:
      http://battlefield.totalgamingnetwork.com/
      www.battlefieldonline.co.kr

      HQ
      BondeLANd BF2142 Compoer

      BondeLANd BF2142 Compoer

      Skrevet av Zaney den 16 september 2008 klokken 18:27

      Jepp, det er jeg som har ansvaret for 2142 compoer på BondeLANd, å det kommer til å bli 5 forskjellige ting på Custom Maps(kan lastes ned her: http://forums.easports.com/mboards/thread.jspa?threadID=42823
      1&tstart=0
      )

      Værtfall her er noe av det jeg har planlagt:

      1: 2vs2 Sniper ELLER 1vs1 Knife.

      Hvis det blir 2vs2 Sniper, så kommer det til å bli på et ganske mørkt map som det snør på, dette mappet er ganske stort, så det blir litt å gå på, så det er derfor det blir 2vs2 istedenfor 1v1, Reglene er enkle: Det SKAL være Headshot, ikke noe bodyshot, hvis noen blir skutt på med et bodyshot vil en supply create komme ned fra luften og gi ammo og healing, DET er ikke lov med RDX (C4) APM(Claymore), og ikke pistol, men alt annet er lov, det er muligheter for å bruke knife hvis det blir close-combat.
      Det blir bare en vinner, så på slutten er det 1vs1 sniper på et mindre map.

      Eller hvis det blir 1vs1 knife så er det så lett at det blir på Camp Gibraltar, førstemann til å ta ut den han kjemper mot 3ganger
      Regler: du kan hoppe og sprette så mye du vil, bare du ikke starter med glitching, du kan også ha marathon løp rundt hele banen hvis du vil, men varer det lenge nok så blir han som stikker av skutt på og får 1 death, dette skjer ikke hvis det er hele tiden close-combat.
      Men på lan'et vil det bli stemt av om det blir knife eller sniper(kan også hende at det blir begge deler)

      2: Billøp!
      Dette blir gjort på custom mappet "The Hell" som er laget for billøp, det blir 3 runder å kjøre rundt, og alt er lov, du kan godt ta ut de andre du kjører mot, men ingen jukser med å ta overdrevne snarveier, selv om det skal godt gjøres på den banen.

      3: Zombie mod 2142 (Lastes ned her: http://zmod.freezoka.com/ )
      Dette blir 1vs57botter som springer rundt med kniv (se http://gamereactor.no/blog/zaney/13966/ ) Her er det altså om å overleve lengst, den som har tatt ut mest botter på 10deaths får en premie!
      Reglene: Du kan bruke hva som helst, men ikke gå der Zombiene ikke kommer! (f.eks Opppå en bil, klatre opp en stige, glitching osv) men det morsomste med denne moden er at det er UMULIG å få resupplies, eneste du har er Pistolen(og kniv) som har evig med ammo, så her er det om å ikke gjøre for mye "spray & pray"

      4. Denne kom Zechez med: Du skal klatre opp en veldig bratt bakke! uten noen
      hjelpemidler, bare føttene! prøver enda å finne en bra plass der det skal foregå(Zechez du har ikke vist meg den plassen du hadde tenkt på!) men dette blir rett å slett førstemann opp!

      5. Vet ikke enda, men kommer sikkert med noen planer senere! hvis dere har noen er det bare å komme med de!

      HQ
      Naruto

      Naruto

      Skrevet av Zaney den 26 august 2008 klokken 17:22

      Ja, nå har jeg også begynt å se på Naruto, siden jeg har sett så mange folk her på GR med bilder av Naruto og de andre så tenkte jeg at det var på tide at jeg måtte ta en titt på dette, egentlig hadde jeg tenkt å se på det for lenge siden, men en venn av meg sa at det ikke var noe bra, men til slutt tenkte jeg bare at jeg skulle gi det en sjanse, og jeg ble overrasket for at jeg ikke hadde gitt dette en sjanse før.

      Nå har jeg jo ikke sett alle episodene(Ja vet at det er veldig mange), men er på episode nr.27 og så langt ser det bra ut, men var jo veldig avhengighetsskapende! Kan jo sitte inn hele dagen å se på det,(Zechez du har rett i det) men skal ikke mye til for å rive meg vekk fra det (f.eks i går da arneisback kom på ventrillo'en til Trønderbataljonen og sang favoritt sangen sin(nevner ikke navn på sangen,han får si det selv :P), var i starten på episode 27 da).

      Nå har jeg jo sett noen episoder på Anime'n men har ikke lest manga'en, så hvis noen vil anbefale de er det bare å si ifra.

      Men har jo sett noen anime'er, men Naruto er den beste sålangt! Er fortsatt noen måneder til jeg kommer til å starte med Naruto Shippuden(Zechez har forklart meg litt om det)men dere kan godt si om det er bra eller ikke(og om det anbefales)

      Får gi Naruto 9/10

      Men til slutt, Zechez sa noe om at episode 135 eller noe, ikke var laget av fyren bak Naruto, anbefales de eller skal jeg bare hoppe over de?

      BF2142 Zombie mod

      Skrevet av Zaney den 5 august 2008 klokken 12:44

      Dette er en av de beste mod'ene til 2142, er alltids gøy å få 57botter mot deg og tre andre, og de alle springer rundt med kniv! ( http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/f1e229bc134f6b57c
      19ef49dd21b818ea2d77c4d.png
      )

      Mod'en funker som co-op eller online på en server, men den online serveren er ikke helt bra til tider, høy ping og bottene kan være bugget, så jeg pleier å holde meg til at jeg lager en local server.

      Siden det er såpass mange botter(Zombier) som kommer mot deg samtidig kan det hende at det blir litt lav fps og at du må sette ned grafikk'en litt sånn at du ikke blir drept pga lagg.

      Zombie mod er kjempe morsomt i co-op, men desverre er ikke online delen like morsom selv om det kan være ganske intenst der også.

      Værtfall, zombiene kan bare bruke kniv så du har en liten fordel der, men de er raske og de er mange, bottene som er på laget ditt er mye bedre enn på vanlig single player, i zombie moden har de aimbot(på en måte), de treffer alt som beveger seg, men uansett om de har den "aimboten" så er de dumme, de skal bare ta ut en og en og de vet ikke når de skal springe tilbake.

      Men over på zombie siden, her har alle sitt eget utstyr, kommer ikke på de akkurat nå, men alle har sine egen kniv. Bottene bryr seg ikke om flag, siden det er såpass mange som går forbi vært flagg blir det tatt over "automatisk".

      Her er noen bilder:
      Login:
      http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/ceb3a65d5fedf27cfb
      6852707233376a406a222b.png

      OMG Flamethrower:
      http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/d94502bbd62b795e
      17b4661334314ecf8ee37a19.png

      Bottene har funnet noen å leke med!(wops se litt til høyere så ser du at jeg sliter)
      http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/1babcb15b38c64d9
      1bcbab85f510128d6f0a23ae.png

      Zombier som angriper:
      http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/c48dcd0210128b3f1
      60a31c5eaef5382ee0c69d5.png

      http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/121cbdc08af86c13a
      10efda5ad482e630b24546e.png

      Zombie mod:
      +gøy co-op, ganske lett å bli nervøs hvis du vet at du har 50botter bak ryggen på deg, gode maps på mod'en.

      - du kan ikke få resupplies på våpene ditt, så du må overleve med pistol som har har unlimited ammo.

      du kan laste ned zombie mod her:
      http://zmod.freezoka.com/downloads/

      Edit: bare si ifra hvis dere ser noen skrivefeil

      Morsomme Buggs i 2142

      Skrevet av Zaney den 20 juli 2008 klokken 16:19

      Her er noen morsomme buggs jeg har funnet i 2142:
      Første buggen som jeg fant i går faktisk var at hvis du kaster to Motion Mines
      ( http://frigginclan.com/images/motion_mine.png ) på hverandre i vannet på en bane, jeg tok på Camp Gibraltar(At med PAC basen), så vil Motion Minene få sitt eget liv, altså de begyner og hoppe rundt overalt. video jeg laget: http://www.youtube.com/watch?v=20GO2cJIkX0

      Er også en annen Motion Mine bug, at du kaster den mellom 2bygninger som er ganske tett, så vil også Motion Minen der få sitt eget liv, men den sprenges etterhvert.

      Her er en video jeg fant som er litt vanskelig og forklare, men er noe som sprenges som gjør til at de flyr ganske langt: http://www.youtube.com/watch?v=NR8foKYClZo&eurl=http://www.t
      otalgamingnetwork.com/main/showthread.php?t=157674

      Her er enda en: http://www.youtube.com/watch?v=0S1TXcibrx4&eurl=http://www.t
      otalgamingnetwork.com/main/showthread.php?t=157674


      Andre buggen jeg fant var også ved og kaste ting i vannet, denne gangen RDX, kaster du en RDX i vannet kan den havne hvor som helst på mappet, eller den bare havner der du kastet den, men jeg kastet en RDX i vannet og den forsvant, fant den 5min senere på Central Camp(Camp Gibraltar).

      En annen bugg jeg fant var et flagg som ikke ville bli tatt over, flagget sto bare helt stille, var ikke engang en fiende i nærheten av flagget, og vi var 2-3 folk som prøvde og ta flagget.

      Så har jeg funnet en som er ganske rar, jeg skulle plukke opp et kit for å heale meg selv, så fant jeg ut at jeg hadde 2 våpen, Scar og voss, men når jeg klikket på voss'en mistet jeg 20hp, og når jeg klikket tilbake hadde jeg 100hp igjen.

      Buggen her er en ganske rar Assault bug, som skjer ganske ofte, den er at du ser på en annen spiller som har fram Defibrillator, bare at den skyter ut rockets, ganske morsomt å se på.

      Og til slutt, den morsomste buggen er når alt fryser seg i et battle!!-.-

      Det var noen av buggene jeg kom på nå som er ganske morsomme. Skal ordne min video etterpå nå.