Norsk

Spill jeg skulle ønske fikk remaster/remake/port

Skrevet av Xtord den 8 august 2018 klokken 10:39

Dette er som sagt litt mer ønske tenkning, er et par spill jeg har litt lyst å få prøvd. Noen av disse spilla må jeg enten emulere eller skaffe meg amerikansk/japansk konto. Også klar over at det er en del jrpg her.

1) No one lives forever 2 a spy in h.a.r.m.'s way, av alle spilla jeg lister opp senere, så er vel dette det spillet som du i bunn og grunn har så å si lov å emulere siden det er noe problemer med hvem som eier rettigheten til dette spillet osv. Har fullført nr 1 og det var veldig bra. Synd vi heller ikke fikk en 3-er eller noe moderne spill som prøver på litt det samme.

2)Skies of Arcadia , det er vel ikke helt umulig at vi kan få en remake/remaster av dette. Sega har jo tross alt remaked yakuza 1-2 og remastered både shemnue 1-2 og snart yakuza 3-5.

3)Xenogears, det er vel mulig å få det på psn usa/japan, men ikke Europe. Allikevel har jeg hørt mye om spillet, og at det kan være veldig mye tekst, at det har en av de bedre spill historiene. Mange anser det som et mesterverk, men også at det kan føles litt uferdig.

4)Chrono cross, samme som Xenogears, men dessverre ikke på den Europeiske butikken. Jeg skulle gjerne ha gitt det et forsøk selv om det av veldig mange blir ansett som svakere en Chrono Trigger.

5)Ace combat 4 og 5, jeg har prøvd å spille disse på emulator og kanskje blir det også det jeg må for å få spilt disse. Det er allikevel litt spesielt at jeg kan fly undervann. Uansett det har vært noen rykter på en remaster og ved tanke på at nr 7 kommer ut, så er det vel å lov og håpe at dette skjer. Har også alltid vært litt fasinert av jagerfly etc, så har lyst å prøve dette.

6)Paper Mario The Thousand year door , vanskelig og forklare hvorfor jeg har lyst på dette , grafikk stilen kanskje, eller at jeg har hørt mye bra om det, et eller annet jeg skulle gjerne ha prøvd dette

7)Eternal darkness Sanity`s requiem enda en gamecube klassiker, men allikevel et spill jeg har hørt mye bra om av de som har spilt det, derfor skulle jeg gjerne ha prøvd dette.

8)Persona 2 Eternal Punishment, vi har Innocent Sin på psn, men ikke etterfølgeren Eternal Punishment. Har vurdert å gi det et forsøk har vel begge på emulator. Skulle gitt 2 ern et forsøk, 2 ern blir av en del ansett som det spillet i serien med best historie, dog jeg tror mye av grunnen til dette er at spillet har en direkte etterfølger og derfor ofte grunnen til folk sier at du burde spille det, derimot combat er vel ikke all verden. Derfor vil jeg jeg gjerne se det på psn europe.

9)Suikoden V, vi har de fire første på psn, så det er vel lov å håpe at Konami kanskje tar nr 5 etter hvert? Blir ofte ansett som det nest beste i serien, noen anser det vel sikker også som det beste. Uansett jeg skulle gjerne gitt det et forsøk, hadde ikke gjort noe med Suikoden 3 på psn store heller på ps4, vet det er tilgjengelig på ps3.

10)Fire Emblem 4 ( Genealogy of the holy war ) og 5( Thracia 776) (eventuelt også nr 3). Jeg er egentlig veldig glad i fire emblem serien og har jo fullført alle tre fates spilla, alle de tre spilla på gba hvor jeg har vel runnet 8 til sammen 3 ganger og 7 ern rundt 7 ganger, jeg har fullført path of radiance og radiant dawn, fullført awakening og shadow dragon og kommet til siste kapittel på echoes som er vel egentlig en remake av 2 ern. Det finnes en remake av 3 ern alt i japan, men den må du i såfall emulere med engelsk patch noe jeg har gitt et forsøk. 4 og 5 derimot er to spill som foregår i samme univers. Og fire emblem og blir ofte ansett som seriens beste i forhold til historie.

Bonus: Shin Megami Tensei Nocturne, Digital Devil saga 1 og 2 også få en ps4 port , eller inn på ps2 claccisc eller noe, gjerne uten random encounters eller muligheten til å se de på kartet, fikk dessverre ikke spilt nok av noen av disse før ps3 min gikk i stykker .

Følte for å skrive noe. Takk for at du leste :)

PS: Ser her at jeg kunne også nevnt mgs 1, ff 8, 9 og 6 samt mother 3, morrowind, deus ex og kotor.

HQ