Norsk
5 TIMER IGJEN AV TENÅRINGSLIVET!

5 TIMER IGJEN AV TENÅRINGSLIVET!

Skrevet av wannskrk den 8 februar 2010 klokken 19:07

En kald vintermorgen den 9. Februar 1990 ble jeg født. Jeg var en treig baby og nekta å komme ut, derfor måtte mamma slite med å presse meg ut i hele 13 timer. De måtte feste en slags sugekopp på hodet mitt for å dra meg ut! Jeg trivdes tydeligvis veldig godt inne i magen hennes.

Da jeg endelig kom ut, 05:20, var jeg en lang baby med masse brunt hår på hodet.

Nå er det snart 20 år siden, og jeg sitter her og bare venter på midnatt, så jeg endelig kan si at jeg er en tjueåring. Endelig slutt på tenåringslivet! NÅ er jeg virkelig voksen!
Jeg gleder meg til å endelig få bli med de eldre vennene mine ut på de virkelig BRA stedene på byen. Jeg kan drikke så mye sprit, "lovlig", som jeg vil, helt til det renner ut ørene mine!

Jeg sitter her i sofaen min og venter på min kjære som heldigvis tok seg fri fra skolen for å være med meg på dagen min. Jeg skjelver og klarer ikke stoppe å smile. TJUE ÅR! Jeg har venta på denne dagen siden jeg ble født tror jeg.

Dagen imorgen kommer til å bli hektisk!
Først skal jeg sove litt lenge (føler jeg må det). Så blir det middag hos mormora mi klokka 5, så kommer brosjan, fettere og kusiner og tante og onkel på KAKE!!!
Jeg skal spise masse masse romkake. Så skal vi dra ut, på byen! Den O-store voksenverden med sprit i baren, ikke bare øl.
Der skal jeg feire helt til levra mi sier ifra, før jeg går til sengs.

Jeg skal nyte de siste fem timene av tenåringslivet med å spille Left 4 Dead 2, helt til kjæresten min kommer med flyet.

20 ÅR , HERE I COME!

Slenger ved et bilde av meg som baby!

HQ