Norsk
Fallout-tattovering Del 2

Fallout-tattovering Del 2

Skrevet av wannskrk den 1 oktober 2011 klokken 16:00

Jeg lovte å vise dere del to av tattoveringen min. Hadde min andre session igår, og nå begynner den virelig å se pen ut!

Jeg var / er ikke helt i form, så det var ekstra vondt å blekke seg denne gangen. Min siste session er 24.oktober, da skal jeg få litt mer farge, bakgrunn og generell finish. Gleder meg så jævlig til den er ferdig nå, atte.

Vel, here you go!

HQ
Min fanatiske elsk på Fallout.

Min fanatiske elsk på Fallout.

Skrevet av wannskrk den 11 september 2011 klokken 00:39

Her har jeg ikke skrevet på lenge. Har forøvrig ikke vært pålogget på denne siden på evigheter heller. Synd!

Jeg holder fortiden på med Dead Island. Vet ikke helt om jeg er helt fan enda, da. Hva synes dere? Jeg synes det ble for mye quests på en gang, rævva våpen (de blir jo ødelagt etter tre slag, jo) og man må jo ikke glemme alle bugsa! Huff. Jaja, men hekta ble jeg, og har spilt i nesten hele dag. Sånn blir det når man er sjuk og har ikke andre ting å finne på en lørdagskveld.

Over til overskriften; jeg har tatt steget jeg har ventet på i ett år nå. Jeg har tatt en tribute tattoo til verdens mest fantastiske spill ifølge meg selv, nemlig Fallout (3). Den er ganske så fersk, tok den igår. Den er heller ikke ferdig. Men resultatet ble så fantastisk at jeg nesten ikke hadde ord. Når jeg skulle se den i speilet gliste jeg bare og sa til tattovøren (som er russisk ellernoe) YEAH! YEEEAHH! Haha, huff.

Det er den fineste tattoveringen jeg har, og jeg gleder meg så infernalskt til den er ferdig.
Se selv!

- Adios for denne gang!

HQ

BattlefieldNERD, jeg? Neiida.

Skrevet av wannskrk den 30 april 2010 klokken 02:19

Jeg har splt usunt mye Battlefield: Bad Company 2 fortida. Døgnrytmen min er forferdelig og jeg ser blinkende bokser og soldater i søvne. Må jeg på rehab?

Jeg har innsett hvor mye mer morsomt det er å spille det iforhold til hva CODMWII er. Tro meg, har spilt usunt mye cod i mine dager også, men BFBC2 er hakket bedre for min del.

Uansett. HALLO IGJEN GAMEREACTOR! Jeg er visst flink til å glemme deg. Siden sist har det blitt slutt med kjæresten jeg hadde i hele tre år, jeg har jobba litt og fått en veldig ekkel kunde som vil date meg, selv om han er over trettiårene, jeg har vært en hel MASSE med venner og jeg har vært mye alene med tankene. Men jeg har kommet meg igjennom alt. Og det er jeg veldig glad for! Xboxen har utrolig nok, vært også veldig god å ha.

Man går liksom inn i en helt annen verden når man gamer. Glemmer både tid og sted. Det er veldig sosialt, på en VELDIG merkelig måte. Det er også veldig festlig når jeg får beskjeder fra utrolig mange raringer som spør om alt fra mine private deler til veldig koselige ting. Gamere er en veldig merkelig, men bra gruppe mennesker.

Nå babler jeg bare her, men jeg ville egentlig bare skrive en oppdatering her inne. Jeg lever, jeg gamer, jeg flytter kanskje til Oslo til høsten om jeg kommer inn på NISS - fotolinja. Skal på intervju der på tirsdag nå, og jeg gruer meg skikkelig. Ønsk meg lykke til!

Nå skal jeg game.. du gjetta det sikkert. BATTLEFIEEEELD.

SÅ BLE DET ONLINE-GAMING PÅ MEG OGSÅ.

SÅ BLE DET ONLINE-GAMING PÅ MEG OGSÅ.

Skrevet av wannskrk den 26 februar 2010 klokken 22:06

Jeg har alltid vært hardcore fan av selve single-player delen av Modern Warfare, både eneren og toeren. Jeg prøvde så smått onlinedelen for meg selv for lenge siden, men ble så forbanna på alle camperne, flybomberne og granatkasterne at jeg kasta ifra meg headsettet i sinne og sa til meg at nei fanden heller, dette skal jeg aldri gjøre igjen!

Men for tre dager siden endret dette seg totalt. Jeg spilte Left 4 Dead 2 online som vanlig, og kom over noen kule karer. Vi bygde team, ble xbox-venner og fortsatte "praten" etter spillet. (Jeg må få si, xbox live er sosialt på en jævlig rar måte.)
En av dem spurte peng om jeg ikke ville være med å spille litt Modern Warfare 2 online. Jeg sa pent nei, og grunnla dette godt. Men han klarte å overtale meg, og jeg ble med.

Nå er jeg hekta. TOTALT hekta. Jeg har ikke hatt noe liv de siste dagene, og jeg begynner å lure på om jeg burde finne på noe annet. Jeg har kommet meg til level 32 på 3 dager, jeg har sovet lite og vært oppe til 7 om morningen, selv om jeg har vært på jobb stort sett hele uka. Og jeg må legge til, arbeidsdagen etter min første onlineopplevelse gikk til helvete. Jeg var trøtt og sløv, klarte å velte alt jeg kom over ( seriøst, jeg veltet over ALT med føtter og hender og generelt hele meg.)
Mista spill i bakken og trykka feil på kassa og i det hele tatt, var helt borte.

Men det er verdt det.
For steike så morro det er! Nå har jeg blitt vant med taper-camperne. De som kun sitter en bestemt plass og bruker sniperen sin. De som konstant kaster granater. Jeg har funnet lure teknikker, og jeg må få si at jeg har blitt temmelig rutinert!
Nå er det ingenting som kan stoppe meg. Jeg virkelig elsker å spille online nå, og dette skal jeg gjøre til jeg blir lei.

.. Selv om jeg må på jobb til klokka er 12 imårra, kommer jeg nok til å sitte oppe til langt ute på morgenkvisten å spille.

Håper alle her inne har en ellers så fjong kveld, jeg skal tilbake til spillinga!
(Liker dere den nye t-skjorta mi forresten? Se større versjon her: http://bit.ly/dBMwUr
Jeg syns den er så fet at jeg viser den fram til alle sammen.)

5 TIMER IGJEN AV TENÅRINGSLIVET!

5 TIMER IGJEN AV TENÅRINGSLIVET!

Skrevet av wannskrk den 8 februar 2010 klokken 19:07

En kald vintermorgen den 9. Februar 1990 ble jeg født. Jeg var en treig baby og nekta å komme ut, derfor måtte mamma slite med å presse meg ut i hele 13 timer. De måtte feste en slags sugekopp på hodet mitt for å dra meg ut! Jeg trivdes tydeligvis veldig godt inne i magen hennes.

Da jeg endelig kom ut, 05:20, var jeg en lang baby med masse brunt hår på hodet.

Nå er det snart 20 år siden, og jeg sitter her og bare venter på midnatt, så jeg endelig kan si at jeg er en tjueåring. Endelig slutt på tenåringslivet! NÅ er jeg virkelig voksen!
Jeg gleder meg til å endelig få bli med de eldre vennene mine ut på de virkelig BRA stedene på byen. Jeg kan drikke så mye sprit, "lovlig", som jeg vil, helt til det renner ut ørene mine!

Jeg sitter her i sofaen min og venter på min kjære som heldigvis tok seg fri fra skolen for å være med meg på dagen min. Jeg skjelver og klarer ikke stoppe å smile. TJUE ÅR! Jeg har venta på denne dagen siden jeg ble født tror jeg.

Dagen imorgen kommer til å bli hektisk!
Først skal jeg sove litt lenge (føler jeg må det). Så blir det middag hos mormora mi klokka 5, så kommer brosjan, fettere og kusiner og tante og onkel på KAKE!!!
Jeg skal spise masse masse romkake. Så skal vi dra ut, på byen! Den O-store voksenverden med sprit i baren, ikke bare øl.
Der skal jeg feire helt til levra mi sier ifra, før jeg går til sengs.

Jeg skal nyte de siste fem timene av tenåringslivet med å spille Left 4 Dead 2, helt til kjæresten min kommer med flyet.

20 ÅR , HERE I COME!

Slenger ved et bilde av meg som baby!