Norsk

Eg vant meir!

Skrevet av verbatim den 7 november 2008 klokken 12:36

Nynorsk overskrift is the shit dere!

Har allerede fortalt det i ett par andre blogger, men må vel nesten blogge det selv også.

Jeg vant vist alle spillene utgitt av MS ut året! Riktignok vant ikke jeg og kompisen min noen av matchene vi spilte, men det gjorde ikke de andre heller. Det resulterte i trekning og vi vant spillene likevel! Då vart me fornøgd!

Til vårt forsvar så har jeg lovet å si at CT og Kristian er totale no-lifes som ikke bedriver noe annet på fritiden en å game GeoW. De cheatet sikkert også. De tilsto til og med å ha fått tjuvstart i treninga!

Angående matchen vi hadde imot Zubimar og hans "venn", så forsvarer jeg meg med at jeg fikk inverterte kontroller. Veldig plagsomt å trykke opp, men sikte nedover altså.

Men jeg må si jeg også er imponert over kompisen min. Den ene runden i mot CT og Kristian ble jeg drept tidlig (Cheats...), men han klarte å utrydde begge motstanderne med motorsaga! Det var imponerende og ble møtt med applaus fra resten av gjengen.

Det var vel en av totalt 2 runder hvor GR staben ble overvunnet. Den andre runden skal Zubimar og hans "venn" ha æren for.

Uansett så vant jeg! Og det er vel i grunn det som er viktig her! Jeg vant, ikke du! I tillegg fant jeg en 512mb minnepenn i Oslo! Det gjorde heller ikke du! MUHAHAHA! Neste ting å skryte av var vist ikke langt unna, nei!

Så dere får kose dere med deres dyre eksemplarer av GeoW2, jeg skal spille både det og flere andre spill GRATIS! Da kan jeg bruke de sparte pengene på andre spill igjen!

Synd for dere, men dere vant dessverre ikke, det var meg! Oh, btw, hvor mange av dere har fått gleden av å skjære hodet av kompisen deres med chaingun? (I RL altså).

HQ