Norsk
En liten påminnelse

En liten påminnelse

Skrevet av verbatim den 5 november 2008 klokken 12:20

Heisann alle sammen! Vil bare komme med en liten påminnelse/fortelle dere noe.

Dersom dere ikke fikk det med dere har jeg vunnet Gears of War 2 konkurransen, og da dette er ett meget populært spill (rettere sagt, det første var. Dette er ikke ute enda.) så føler jeg for å gni det enda litt mer inn.

Ja, i morgen bærer det inn til Oslo sammen med en kompis for å motta spillet helt gratis. Som om dette ikke var nok skal vi også motta annet stæsj sto det. Tipper på blant annet lue som de 100 første i den vanlige køa får.

I tillegg skal det jo turneres imot GR redaksjonen og de andre vinnerne. Da er det litt negativt at jeg aldri har prøvd Gears of War før, men det går bra! Jeg får spille det mens dere ligger hjemme i sengene deres og gråter over å måtte vente på spillet til dagen etter. (Unntaket blir vel dere i Oslo over 18, men dere gjelder ikke).

Så jeg vil bare si at jeg ønsker meg selv en fortreffelig kveld i morgen og at jeg kommer til å storkose meg! Dere andre får bare ha det så godt og vente til morgenen etter med å betale for spillet. Jeg får vel nesten håpe for deres del at elkjøp setter ned prisen også...

HQ