Norsk
Blog

Hvordan GOTY 2013 har vært for meg del 2

Skrevet av thosol01 den 28 desember 2013 klokken 15:24

Da har jeg bestemt meg for å lage en liste på ikke bare de som har vært bra, men også skuffelser.

Opdatert 29.12.13 kl: 10:50

3: fifa 14
Ja dette spillet er ikke akkurat store greiene det er mange ting som ikke har vært forbedret som jeg kunne ønske. Grafikken har selfølgelig blitt litt bedre, men bevegelses mulighetene er vonde og slappe og i mine øyne er dette et spill som har lite holdbarhet. Jeg kan garantere at dette spillet blir solgt på Game Stop så fort som mulig.

2: Pikmin 3.
For min del er dette et spill som jeg aldri har likt. Jeg har spilt både eneren og toeren før og det kom heller ikke som noen overaskelse at den tredje skulle bli noe særlig bedre. Vel det ble jo litt bedre selfølgelig med grafikk og handling og nå er de jo flere som er med, men til saken. Spillet er kjedelig og litt treigt. Og det blir det samme, som i de gamle spillene. Og drive og plukke opp ting og sånt har egentlig ikke vært min greie.

1: Sing Party. U
Min konklusjon til dette spillet er klart og tydelig NEI. For det første er jeg ikke den som pleier og synge så mye, men selve design og utseende er dårlig. Sangene på spillet er sanger som du fort kan få på hjernen og det er veldig iriterende når man skal prøve å gjøre andre ting. Spillet har heller ikke så godt utvalg ogda er det lett åbli lei av det. Mikrofonen fanger heller ikke opp alt som man sier selv om man har den rett foran ansiktet.

NB! Denne bloggen er et sammendrag om hvordan mine skuffelser har vært etter min mening. Den er ikke laget for å rakke ned på andre medlemmer eller spill utgivere

HQ