Norsk
Blog

Hvordan GOTY 2013 har vært for meg.

Skrevet av thosol01 den 25 desember 2013 klokken 17:51

mange andre før meg har skrevet om hvordan GOTY var for dem jeg tenkte jeg også skal gjøre det så nok snikk snakk la oss begyne.

5. Disney Infinity
Disney Infinity ja... vel det er et spill som ikke er helt på topp, men blant de beste. Disney Infinity har vel den beste grafikken av alle spillene jeg har sett i år samtidig som at grafikken er bra er ikke mulighetene så bra.

4. Skylanders swap force
Skylanders swap force er et spill jeg har sett som et nødvendig element i samlingen min siden jeg har de to tidligere spillene samtidig som at jeg har mange figurer fra før. Spillet har bra med innhold og historie og inneholder mye moro.

3 Rayman Legends
UBISOFT har virkelig gjort en god jobb med å lage dette spillet. spillet har mye utfordringer og jeg liker veldig godt at det kommer inn musikk baner og 8bit remix av dem. Det er mye bra musikk i spiller noe som også er avgjørende.

2 Wii fit u
Dette er oppfølgeren til wii fit og wii fit plus og personlig må jeg si at denne er noe helt annet wii fit meter er også noe som virkelig er bra du kan bruke det som skritt teller og senere ta det inn på spillet. Spillet inneholder også både gamle og nye mini trenings spill.

Og sist, men ikke minst Lego city undercover.
ja jeg vet det virker litt rart, men dette spillet er noe jeg virkelig har blitt hekta på. Så klart det er mange morsomme oppdrag og gjøre, men du har også et hav av steder og utforske rundt om kring i byen noe som gjør at det ikke blir bare underholdene, men også spennende. Selve spillet går ut på og stoppe mestertyven Rex Fury.

HQ