Norsk
The gathering møte KL 22:00 Chillout!

The gathering møte KL 22:00 Chillout!

Skrevet av Thence den 10 april 2009 klokken 21:04

Da som mange av brukerne her på GR befinner på TG har jeg tatt meg den friheten med og ta kontakt med en del av GR brukerne som befinner seg på TG.

Det vil bli ett oppmøte på Chillout i 22:00 tiden hvor vi faktisk kan få sjansen til og se ansiktene bak avatarene! Håper at mange dukker opp så vi kan få sett hvem som er hvem.

De personene som jeg ikke har fått oppsøkt ville vært utrolig bra om kunne skrive en kommentar om hvor de sitter eller rett og slett møte opp :)

HQ
Mega 64 - Metal gear solid 4

Mega 64 - Metal gear solid 4

Skrevet av Thence den 31 mars 2009 klokken 21:42

Mega 64 er en kreativ gruppe i USA som har laget en god del med videospill sketches. Disse er på ett veldig lavt budsjett men til gjengjeld uhyrlig morsome. Sketchene går som vanlig ut på at en av de tre i gruppen kler seg ut som en spesiell videospill figur og løper rundt en klynge av mennesker hvor de gjør ting som er "typisk" for den spillfiguren de imiterer.

De har holdt på i flere år nå med forskjellige sketcher og har fått flere seriøse tilbud av forskjellige nettsteder og spillprodusenter.

Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
Cold Fear,
187 Ride or Die,
Myst V: End of Ages,
Prince of Persia: The Two Thrones

For og nevne noen få.

De har også laget en del med media for forskjellige nettsteder og bedrifter som F.eks Armour games.

Men mange av dere har sikkert hørt om Mega 64 tidligere eller en fan av serien fra før. Plutselig i går den 30 mars har Mega 64 kommet med en hel ny video som på det sterkeste anbefales og bli sett.

http://www.youtube.com/watch?v=P2ZFA4me4iw

Kanskje du til og med ser igjenn noen kjente fjes :)

HQ
Kojima holder på noe?

Kojima holder på noe?

Skrevet av Thence den 24 mars 2009 klokken 21:57

Kojima er som mange vet en uforutsigbar men alikevel genial spillutvikler som nesten aldri skuffer fansen. Han har ofte kommet med mange kunngjøringer som har fått fanboys til å stupe i gråt (MGS,Ipod) eller hyle av glede (Mgs4) men hva holder han på denne gangen?

Vi er jo i full gang med GDC (Game Developer Conference) og det er vanskelig og se for seg at det ikke blir gjort noen kunngjøringer i denne perioden.

Kojima skal altså foran massene i en VELDIG nær fremtid så en ny kunngjøing av noe nytt er vel ikke helt umulig å se for seg. Hva i alle dager kan dette være?

Metal gear 4 til 360?
En helt ny franchise?
Ett FPS spill?
Zone of the Enders 3?

Kjære gud Zone of the enders 3...
ekslusivt
til
ps3..
:)

Hva tror du dette kan være?

Nei dette hadde jeg ikke forventet...

Nei dette hadde jeg ikke forventet...

Skrevet av Thence den 25 februar 2009 klokken 21:52

Jeg er som mange andre en Street fighter fan og mener dette er ett spill som både fenger og er underholdende. Jeg tokk da og lastet ned Street fighter HD remix fra Amerikanske PSN siden utslippsdatoen til den Europeiske PSN ikke hadde kommet.

jeg spillte og koste meg med spillet i lang tid, lekte og lo med venner mens det ble kastet bare flere og flere slag fra hver side av skjermen.

Da det for en stund siden endelig ble sluppet til Europeiske PSn kom overaskelsen. Spillet hadde fått en 16+ aldersgrense fra PEGI.
Dette kom som ett sjokk for meg, denne klassiske 2d fighteren inneholdt for mye vold og grove bilder for en konfirmert 15 åring? Ville en ungdom som står ovenfor vanskelige valg i livet som hvilken skole som er er fint og søke på vil bli sykisk skadet av denne pikselerte volden?

Nei erlig talt PEGI dette var i overkant av dumt... Slutt og undervurder dagens ungdommer og prøv heller og ta litt lære fra ESRB som faktisk i mine øyne har en verdig anbefalt aldersgrense, "T for teen" av ESRB (13+).

Ny seng! Nytt liv!

Ny seng! Nytt liv!

Skrevet av Thence den 14 januar 2009 klokken 19:11

Det har seg slik at etter 4 års ekteskap med min kjære seng har klokkene ringt og det er på tide og ta farvell. www.finn.no har blitt typet inn i webbrowseren med håp, uvitenhet og lengsel. Etter noen raske søk hade jeg funnet en pent brukt seng til en rimelig pris.

Som du sannsynligvis har forstått har jeg endelig fått meg en ny seng. Dette er noe jeg har tørstet etter lenge på grunn av ett aldri så irriterende nedhuk i senga som får fjærende til og bli veldig intime. Dette har virkelig gjort de 8-10 søvn timene om dagen ganske unehagelige og innimellom korte.

Førsteintrykket av sengen var egentlig helt som forventet... en helt vanlig seng.

Den så ut som den gamle men søren i meg den føltes absolutt ikke som den. Nedhuket var borte og ikke en eneste plagsom fjær var og oppdrive. åhh herre for en lykke... dette med ny seng var som om det ble pustet nytt liv i den visne kroppen min. Den rutinerte jogginga går som på skinner uten stølhet eller ryggsmerter. Er kvikkere over hele kroppen og humøret har fått ett lite løft. Ikke sett noe løft i karakterene ennå men skal ikke se bort ifra mirakler.

Hva betyr egentlig din seng for deg? og har du noengang oppløvd denne fantastiske overgangen fra en trøtt gammel seng til en pent brukt fra Finn?