Norsk
Døgnvill '10:Prodigy,Ozzy,Band of Horses

Døgnvill '10:Prodigy,Ozzy,Band of Horses

Vet du hva jeg har gjort hele helga? Vis du trykka på blogge så vet du det. -.-

Nå er Døgnvillfestivalen i Tromsø 2010 over, og det har vært den beste hittil. I 2007 var det Aha og Lene Marlin og noen flere. I 2008 var det 50 cent og Sex Pistols og noen flere. I 2009 var det Snoop Dogg og Dum Dum Boys og noen flere. I år var det:

The Prodigy
Ozzy Osbourne
Aha
Band of Horses
Tungtvann Reunion
Chamillionare
Lars Vaular

og flere...

Dag 1: Jeg kom da Cyaneed skulle på scenen. Jeg er medium fan av dem pga Kill Buljo. Det skurret i ørene men de leverte og Jompas drepesang fikk virkelig publikum med tidlig på dagen. Så var det spisings og samle opp flere folk å være med under Ozzy Osbourne, som jeg er en fan av. Sabbath var best med ham. Ozzy kom på og jeg hadde fiksa plass nesten helt fremst. Ozzy sine sanger fra det siste albumet var overaskende bra og alle de gamle sangene + sabbathmaterialet var digg å headbange/hoppe til. Han var flink å få med publikum, flashet rompa og sprutet skum med en brannslange, som jeg da fikk rett i ansiktet (ikke tenk koffert :P)

Dag 2: Jeg sto i kø da Madcon begynte, men jeg kom inn og fikk med meg Beggin og Glo. Tschwqhchweh fikk med seg publikum og knuste Joseph i jubling, lagde deretter en ronkebevegelse med hånda og sa: "Lukt på fisen min Joseph!!" Bra show :D
Så var det Lars Vaular på lillescenen. Det var høy fjortisfaktor med få voksne, men sinnsykt god stemning. Lars Vaular er fascinerende. Han bruker tighte jeans, joggedressjakke og er ikke svart... og han RAPPER? Ja! Og under "rett opp og ned" hoppet alle og stemninga var überfeeeet! Så ble det mørkt og Aha kom på.
Vi hadde fått oss plasser helt fremst her også. Det er ganske vanskelig med tanke på at det var mellom 10 000 og 12 000 folk på Aha-konserten. Og stemningen var suuuper! Alle sang med på halvparten av sangene og ropte og klappet yo!

Dag 3: I arrived late the last day. For å se Band of Horses. De er jo stor innen påpp nå for tida og the funeral er magisk. Konserten deres begynte ikke helt bra, med dårlige lydeffekter på gitaren og ukjente sanger var det... ok. Men så: spilte han den derre fine balladen. Og så... The Funeral! ALLE sang med, faen meg sykt og alle ble glad rundt meg. Magic!
Etter hestene ble vi stående for å få bra plasser på The Prodigy. Selv om det var 1 time til de skulle begynne :-o Og det fikk vi. Vi sto på 3 rekke eller no såmmat. Og når The Prodigy begynte... DA FAEN MEG KOKTE VALHALL STADION!! Hele publikum bølget frem og tilbake. Under beatsene (som var 90% av tida) hoppet alle, alt var kaotisk, og man bare holdt fast i hverandre + en hånd i været. Kompisen min datt ned under alt midt i, noe som er veldig skummelt for man kan bli trampet ihjel. Jeg så det og tok tak i jakken hans og jeg og en annen random dude dro han opp med en gang. Etterpå ga kompisen en klem til han (var litt drita) og sa at han trodde han skulle "fette dø og og bli trampa i i trynet!"
Men Prodigy holdt koken som FAEN! Det bare rant svette av ansiktet mitt, det var faen så tett. Hver gang alle begynte å hoppe dryhumpa jeg ufivillig jenta foran meg ;D Etterhvert måtte vi bare kjempe oss ut for det var så varmt og voldelig også ville Grete og Lina ut. Vi pissa og drakk en liter brus. Så var det hjem. Vi visste faen ikke hvor vi var havna, og plutselig spør Sigve: "Kor faen e Tromsdalen og kor e Kvaløya? (øst/vest) Og ingen kunne svare for det var tåke og mørkt.

Dette var min fortelling fra Døgnvill 2010, Danke Schön.
The Enginaaiah!

HQ