Norsk
Blog
Topp 20 spill - Nr. 5 til 1.

Topp 20 spill - Nr. 5 til 1.

Jepp her er siste del av listen min, og jeg kan si at det har vert veldig gøy å lage den! Vel har har du den:


Nr. 5: Halo 3.
Plattform: Xbox 360.
Anb. Alder: 16+
Utgitt: 2007.
Halo 3 er det siste kapitlet i Halo serien. Og det er det beste, Master Chief må igjen bekjempe Covernant styrker og Flood bakterien. Spillet skinner på alle kanter, grafikk er bra, historien er fantastisk, og lyden er utrolig! Spillet har en enorm online der du alltid finner noen å spille med.


Nr. 4: Super Mario Galaxy.
Plattform: Wii.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2007.
Spillet hadde vert etterlengtet i flere år, og når det endelig kom ut innfridde det på alle punkter. Du styrer Mario i verdensrommet. Styringen tar faktisk litt tid til å vende seg til fordi at du går på runde planeter der det ikke alltid er så masse tyngdekraft. Grafikken skinner, og det gjør gameplayet også.


Nr. 3: The Legend of Zelda: Twilight Princess.
Plattform: Wii, GameCube.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2006.
Spillet som er blitt forsinket, og forsinket kom endelig ut i 2006. Kritikere rose spillet, og det gjorde fansen også. Spillet er speilvendt på GC versjonen av spillet, hvilket skiller de to spillene fra hverandre. I spillet styrer du Link som persjon, men også som ulv! Historien er super, grafikken er super, gameplayet er supert og lyden... UFATTELIG!


Nr. 2: Monster Hunter 3 Tri.
Plattform: Wii.
Anb. Alder: 16+
Utgitt: 2010.
Dette spillet har den definitift beste onlinen på Nintendo Wii. Men spillet har også en offline. Du begynner som en amatør jakter, der du samler litt resursjer, tar noen lette quests, og fisker. Men plutselig blir du litt mer erfaren, og skjønner litt. Det er da spillet begynner. Med masse våpen, enda flere rustninger, og en ufattelig lengde ender dette spillet opp som det nest-beste spillet jeg har spilt!


Og vinneren er.....................


Nr. 1: The Legend of Zelda: The Wind Waker.
Plattform: GameCube.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2003.
Jepp jeg mener at The Wind Waker er tidenes spill, på grunn av den enorme verdenen, den fantastiske grafikken, og ikke minst... Musikken. Folk fortvilte når de så grafikken for første gang, men selv i dag er dette ufattelig bra grafikk. Sverdet har også de kulese bevegelsene i dette spillet og Link har mest humor. Derfor ender dette opp som TIDENES BESTE SPILL!


Ja, da var katta ut av sekken! Hva synes dere? Dere er vel neppe særlig overasket. Men skriv nå i hvertfall hva dere mener om listen!

Siden det ikke ble plass til alle spill bestemte jeg meg for å lage noen trøsteplasser jeg også:

Trøstepremier:

Red Dead Redemption.
Red Steel 2.
Midnight Club 3 DUB Edition.
Super Mario Galaxy 2.
The Legend of Zelda: Majoras Mask.

Da var listen over! Håper dere likte den!

the Zelda guy

HQ
Topp 20 spill - Nr. 10 til 6.

Topp 20 spill - Nr. 10 til 6.

Yes, her er del 3 av listen min:

Nr. 10: Super Paper Mario.
Plattform: Wii.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2007.
Dette er et RPG spill med Mario i hovedrollen. Spillet foregår i både 2D og 3D, så hvis du ikke finner en vei i 2D, svitsj til 3D! Med mange verdener i spillet, fire spillbare figurer, mange medhjelpere, og et fantastisk soundtrack ender dette opp som ett av de beste spillene som finnes.


Nr. 9: The Legend of Zelda: Ocarina of Time.
Plattform: N64/Wii ( Og snart 3DS ).
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 1998.
Mange mener dette er det beste spillet som er laget, men ikke jeg. Men at spillet ikke er bra kan ingen si! Grafikken revlusjonerte i sin tid, og historien var fantastisk. Og for ikke å nevne lyden. Musikken i dette spillet er ufattelig, Zelda har absolutt den beste musikken i hele verden. Ocarina of Time er en klasikker som folk kommer til å huske i en veldig lang tid...


Nr. 8: Prince of Persia.
Plattform: X360/PS3/PC.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2008.
Det fjerde spillet i serien. Spillet er i motsetning til de andre Prince of Persia spillene cel-shadet, så dermed er dette spillet med finest grafikk i serien. Spillet har en god holdbarhet, og er underholdene. Soundtracket er bra, men ingenting slår humoren i spillet!


Nr. 7: Star Wars: The Force Unleashed.
Plattform: X360/PS3/PC/PSP/DS.
Anb. Alder: 16+
Utgitt: 2008.
Dette er definitift det beste Star Wars spillet som er laget. Med både Euphoria, og DMM ( Digital Molecular Matter ) reagerer fiendene, og omgivelsene veldig realistiske. Grafikken er på topp, og det samme er historien. Grei lengde har det også...


Nr. 6: Super Smash Bros. Brawl.
Plattform: Wii.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2008.
Tredje spillet i Smash Bros serien. Og det er definitift det beste! Spillet har en historiedel som faktisk kan vare en liten stund, hvilket som er bra hvis du liker å spille alene. Classic Mode, All Star Mode, og Brawl er kun noen av tingene du kan spille; alene eller med venner. Spillet har også en online, men den er ikke så mye å skryte av.


Neste og siste del kommer straks!

the Zelda guy

HQ
Topp 20 spill - Nr. 15 til 11.

Topp 20 spill - Nr. 15 til 11.

Jeg lover at listen kommer seg etter den første delen, dere må også huske at dette er spill jeg har spilt, det vil si at ingen 18+ spill er på listen. For hvis jeg hadde kunnet spille alle spill ville Lord of The Rings: Conquest ligget sånn rundt topp 100. Beklager for litt dårlig førstedel og jeg håper jeg kan komme meg.


Nr. 15: New Super Mario Bros.
Plattform: DS.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2006.
New Super Mario Bros er en slags remake av de gamle spillene bare bedre. Mario skal nok en gang redde prinsessen fra Bowser. Og med masse variasjon i brettene kan du spille 8 verdener med et smil om munnen, gjennspillingsverdi er det også masse av.


Nr. 14: Rayman 3
Plattform: Xbox/GC/PC/GBA.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2003.
Hva skal man si om Rayman? Han er en artig liten fyr, og dette spillet er hans beste hittil. Veldig god grafikk og musikk, morsomme kamper, store brett, og masse minispill gjør at spilet varer lenge. Noen av fiendene er vriene å få ned, og det er et eventyrspill til de grader som anbefales av meg den dag i dag.


Nr. 13: Super Mario 64 DS
Plattform: DS.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2005.
Super Mario 64 var en stor suksess til Nintendo 64, med sin nydelige grafikk,
og morsomme baner. Nintendo måtte jo selvsagt lagen en remake av spillet som var veldig lurt av dem. Med enda bedre grafikk, og enda flere stjerner og flere spillbare karakterer ble dette bedre enn orginalen.


Nr. 12: Halo Combat Evolved
Plattform: Xbox/PC.
Anb. Alder: 16+
Utgitt: 2001.
Det første spillet i Halo trilogien, det revlusjonerte skytespill sjangeren. De første skrittene på Halo er noe av de beste spillminnene mine. Fiendene er oppfinnsomme, levlene er magiske, og grafikken er super for å være 2001. Det er mange kjøretøy du kan leke deg med, og veldig god co-op.


Nr. 11: The Legend of Zelda: Spirit Tracks.
Plattform: DS.
Anb. Alder: 7+
Utgitt: 2009.
Dette er oppfølgeren til Phantom Hourglass, som i 2007 kom ut til DS'en. Det er nøyaktig samme grafikk på spillene, og styringen også. Men jeg må bare si det; Tog er morsommere enn båt! Nettopp i PH er det båt, og i ST er det tog. Styringen av toget sitter som støpt, og det gjør resten av spillet også!

Topp 20 spill - Nr. 20 til 16.

Topp 20 spill - Nr. 20 til 16.

Inspirert av dr peace har jeg bestemt meg for å lage en topp 20 liste, men ikke til en spesifikt konsoll, men spill av alle tider! Det skal komme fem deler tilsammen, jeg vet ikke hvor ofte de kommer men jeg vet at alle skal komme... Ikke som The Helpless Marines.

Here we go:

Nr. 20: The Lord of the Rings: Conquest.
Plattform: PS3/X360/PC.
Anb. Alder: 16+
Utgitt: 2009.
Mange er sikkert veldig uenig i dette men det er et veldig episk spill.
Man kan styre trollmenn, sverdmenn, pil og bue menn, troll, enter, og mange flere.
I spillet støter du på gamle kjenninger og masse fin musikk. Du kommer også garantert til å kjenne deg igjen i områder som Hobbsyssel, og Mordor.


Nr. 19: Mario Kart DS.
Plattform: DS.
Anb. Alder: 3+
Utgitt: 2005.
Mario og vennene hans er igjen klare for racing, i Mario Kart DS er det mange "remixer" av gamle baner, og det er mange nye. Musikken sitter som støpt og kontrollene er veldig bra. Det er tre vanskelighetsgrader; 50cc, 100cc, og 150cc. For hver av disse du klarer alt på får du låst opp nye figurer og kjøretøy. Det er også battle-mode der du kan kjempe mot, eller sammen med en venn.


Nr. 18: Test Drive: Unlimited.
Plattform: X360/PS2/PSP/PC.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2006.
Test Drive Unlimited er et online racing spill der du kan spille med dine venner, spille mot ukjente, og råkjøre med lekre biler! Det er et godt utvalg av biler, du har blant annet; Ferrari, Lamborghini, Ford, Aston Martin. Det er et stort område å bevege seg på, men du kommer ikke langt uten penger... Jeg gleder meg stort til oppfølgeren, og det gjør du også!


Nr. 17: Little Big Planet PSP
Plattform: PSP.
Anb. Alder: 7+
Utgitt: 2009.
Little Big Planet var en braksuksess til Playstation 3. Det var en så stor suksess at Sony måtte lage en en PSP versjon av spillet. Det var veldig lurt av Sony! Det er en bitteliten historiedel for de som ikke har online, men dette er egentlig der spillet er dårligst. Men når du kommer på internett og ser alle brettene du kan laste ned som andre har laget må du smile, for det er veldig mange. Millioner på millioner av brett du kan kose deg med, men ikke nok med det, du kan jo selvfølgelig lage dine egne brett også! Men det kan bli litt vanskelig å få alt til å virke, litt innviklet for sjuåringer.


Nr. 16: The Simpsons Game.
Plattform: X360/PS3/PSP/DS/PS2.
Anb. Alder: 12+
Utgitt: 2007.
The Simpsons Game er ikke så dårlig som alle sier! Det er en brukbar lang historiedel, men når du har klart ut den er det gjenskpillingsverdi til de grader. Du kan ta alle oppdragene på nytt eller dra på leting etter klisje'er til samlingern din, eller finne den siste Duff korken til Homer. I tilegg har skuespillerne fra serien spilt inn stemmene i spillet også, så det er duket for masse humor med alle fem styrbare figurene i Simpsons familien!


Jepp, det var del en. Del to kommer snart! Følg med!

Cya!

the Zelda guy