Norsk
HQ
Noen som vet om noen fete pc spill?? :D

Noen som vet om noen fete pc spill?? :D

Nå skal jeg snart kjøpe meg pc, en HP Pavilion dv6-1100 den kommer ikke i butikkene før i jun da. Men den er ganske god og derfor kan jeg spille nesten alle slags pc spill. Jeg lurte derfor på om dere kunne si deres top 10 pc spill. Håper dere gjør det. Jo også en ting til, når man kjøper WoW Wraith of the Lich king er det med mappene og questene fra de andre spillende??

HQ
Ræva lærere!

Ræva lærere!

Wow, akkurat nå har jeg nynorsk tentamen, vi startet cirka 09.30 men ble ferdig for en halv time siden. Lærerne våre er så ***** i hodet at de ikke lar oss gå før 12. Men serr her sitter jeg på face, Google og spiller CS<33 mens jeg blogger på GR. Og lærerne sier at de kom til å se på alt vi gjør og at ingen får lov til å logge inn på nettet!!

Vi sitter sånn 5 gutter i et hjørne og laner sammen på CS, vi er de eneste som har snudd pultene våre slik at læreren ikke ser hva vi driver med. Skjønner ikke at de ikke synes at det er mistenksomt. De prøver å snike seg bak oss men med en gang de kommer litt for nærme bare tar vi ned sidene og programmene og drar ned tool linjen.

Hadde jo vært litt lættis vis de oppdagde det da men jaja. Jeg er alltid først ferdig i klassen min men får nesten alltid sånn 5- til 5+. Aner ikke hva som er meningen med denne bloggen men tror jeg lagde den for å understreke hvor dårlige noen lærere er i jobben sin.

Håper du likte bloggen.
Mvh The Dark Gamer

Helt sykt!!

Helt sykt!!

Her om dagen når jeg skulle kjøpe TG2 og RE5 hadde jeg ikke nok cash så jg måtte selge noen av d gammle spillene mine. Jeg valgte Mercenaries 2 og Halo Wars, M2 siden det var driiiitt kjedelig og HW2 siden jeg allerede hadde runna det et par ganger og spilt det i rundt 30 timer.

Jeg dro til sandvika i lykkerus om at jeg snart skulle bli den stolte eier av to helt fantastiske spill. Jeg går inover i det nye bygget, og tenker for meg selv fy fader denne korridoren er satans meg lang ass. Etter 10min små jogging kommer jg endelig fram til GAMES(Aaaaaaaaa). Jeg går bort til kassen og slenger spillene på skranker og sier hvor mye får jeg for disse spillene med et stort glis om munnen. Han slår de inne og sier 10kr for M2 og du kan ikke selge RE5 er siden det er et eller annet fucka med dataen. HVA!!!!! hele verden faller i grus foran øynene mine og fantasien om å eie de to spillene virker nå som en veldig fjern drøm.

Heldigvis skulle vi til Akerbrygge den samme dagen. Jeg går til Gamestop og der sier de at jeg får 240kr for M2 og enda mer for RE5. Yes!!! Dette er den helt sykt delen, at du skal få 10kr for et spill hos Game og 230kr mer på Gamestop!!!! Hello!! Alle gamere som tenker på å selge noen spill dra til Gamestop.
PS: Begge spillene er helt råe men TG2 har litt kort story og det er ingen til a gjøre når du blir Don unntatt å banke opp uskyldige folk på gata.

Håper du likte mini bloggen.
Mvh The Dark Gamer

Trenger et nytt spill!!!

Nå er jeg lei av alle føste person skytespillene mine, har nettopp runna The Godfather 2 og Resident Evil 5 og nå har jeg lyst på et spill hvor jeg bare kan slappe av og drømme meg inn i.

Jeg har Fable 2, Fallout 3 og alle Oblivion spillene, og nå er jeg på leting etter et nytt sandkasse spill. Jeg leter etter noe i samme dur som spillene over men er helt tom for spill som er på markede i den duren. Kan noen pliis si meg et spill som er i denne sjangeren og som jeg kan kjøpe nå?

Mvh The Dark Gamer