Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Global oppvarming, en vits!(?)

Global oppvarming, en vits!(?)

Skrevet av tarkan den 6 mars 2008 klokken 21:22

Et tema som er mye omdiskutert for tiden er global oppvarming. Ikke så rart siden skoleoppgaver og medier proppes med det hver dag. Det handler alltid om hva skal vi gjøre for å få slutt på den globale oppvarmingen. Selfølgelig blir vi påvirket og vil gjøre alt på å få slutt på denne faenskapen! Vi skal kjøre el. bil, gå til jobben/skolen, dusje i 1 minutt og slutte å spise kjøtt. For øyeblikket er faktisk hele greia blitt ganske hysterisk. Men har det gått alt for langt?

Et soleklart ja fra meg! Mange vil være uenig med meg og det skjønner jeg. Deres meninger vil være et resultat av hva dere ser i media, som er påvikningens far. Her kommer mange av våre meninger fra. Men vi hører ingenting fra alle forskere som er sterkt uenig i påstanden om den globale oppvarmingen. Jo de har vært i media noen ganger, men får ofte ikke sakt mer en et ord før de er avbrutt. Folk tjener seg kjemperiket på "problemet", nevner bare Al Gore. Men for hva? Fortelle oss at vi må forandre hele livstilen vår for at oppvarmingen skal ta slutt.
Jeg tror ikke at utslipp er bra for kloden, men jeg har lest andre medier som får meg til å tenke litt anneledes.
En forsker har underskøkt pollen over flere år, og gjennom data fra pollen har han funnet ut at klimaet svinger opp og ned. Som en bølge. Og det har det gjort i alle tider. Det har vært mer enn 3 grader varmere enn det er nå. Og vi har hatt mange titals istider. Hva om vi er på vei opp mot bølgetoppen? Om det er en naturlig ting vi bare må igjennom. Dette forklarer vel også smeltingen på nordpolen. En annen ting som forklarer smeltingen på nordpolen, er at solen nå er mye nærmere jorden enn den har vært på mange tusen år. Da blir det selfølgelig varmere. Og jo varmere det blir jo mer smelter det, og jo mer det smelter, jo mer varme absorberes i vannet.

Når vi snakker om utslipp er faktsik metan gass fra dyr det største problemet. En sau slipper ut like mye klimagass på et år, som en biltur på over 130 mil. Vi avler jo opp flere dyr for å spise, men det var jo mange dyr før i tiden også! Et naturlig utslipp, som er farlig i forhold til dagens påstander! Jeg vil ikke skrive så mye mer. Jeg sier ikke at utslipp ikke har noe effekt på jorden, men det har gått litt over skaftet. Det har ikke alltid ekistert is på svalbard!

Hva mener dere?

HQ