Norsk
Nå er det like før jeg klikker!

Nå er det like før jeg klikker!

Skrevet av tarkan den 2 mars 2008 klokken 17:27

I går (Lørdag) var jeg på noe som het UFU (ungdom for ungdom) på tanken i sandvika (bærum). Her kommer det mange lokale band som spiller sine sanger i håp om å bli litt kjent.
Miljøet er kjempebra der og alle stortrivdes! Så gikk jeg og 3 andre gutter pluss en jente litt bort fra tanken for noen skulle ta seg en røyk. Vi står der å prater til det plutselig dukker opp 3 utlendinger med 2 fjortiss jenter på slep (hentesveis og brunkrem). Denne gangen trodde jeg faktisk de bare skulle gå forbi, men...*sukk* nei. De gikk rett opp i trynet mitt å spurte hva jeg så på. Jeg sa ingen ting å så en helt annen vei. Da begynte de med å si at de var fra politiet å skulle bare prate med meg. Dro meg bort, men da jeg vrei meg bort begynte han å dytte. En av vennene mine som er fra oslo (er vant til sånne folk) sa "ikke dytt vennen min". Da kom seff all oppmerksomheten på han. Jeg må inrømme jeg ble ganske redd, for jeg er liksom ikke av den typen som er ypp. Han stod der helt vanelig. De spurte "er du redd oss?". Vennen min sa "nei, det er dere som er redd meg mens han stirret dem rett i øynene" Da gjordet de en stygg bevegelse og sa "oooooooo". Jenta som var med oss sa masse dritt til dem, for de banker jo ikke jenter. Det var deilig :P Mye annet skjedde også, og jeg er ennå helt rasende over at utlendingene oppfører seg sånn. Jeg har seriøst ALDRI opplevd at nordmenn er sånn. Jeg hater de, de kan stikke hjem hvis de bare er her for å lage faenskap! Frister så jævlig å dra til dem så de faller på bakken å blør!
Nå er jeg sikkert blitt ennå mer stappet med fordommer, men dette er ikke første gang jeg opplevd noe lignende, og værre ting. Til slutt bestemte vi oss for å bare gå. Da begynte de å klaske oss i hodet og spytte etter oss.
Det gjelder å holde hode kaldt for det var like før de hadde reist hjem i likpose. Og prøver du deg kan du regne med resten av familien står på døra di neste dag. De ødelegger så jævlig for samfunnet. Man blir redd for å gå alene, man tørr ikke gjøre noe, man tørr ikke si ifra, for da ligger du i en grøft, mørbanket.
Det er like før jeg klikker!!!!!!!!!!!

HQ