Norsk
Hvorfor har ikke jeg spilt dette før?!

Hvorfor har ikke jeg spilt dette før?!

Skrevet av tarkan den 8 februar 2009 klokken 13:51

Jeg har ikke kjøpt spill på flere måneder, og i går etter et mislykket Killzone 2 arrangement (kom for seint:( ) stakk jeg og en annen til Gamestop i Olso sentrum. Det var et bra tilbud der man kunne ta 3 for 2. Ble litt skuffa da jeg så at det var spill som "Terrorist Takedown 2" (:P), men så fant jeg "World in Conflict" til 99,-. Derretter "Splinter Cell: Double Agent" og til slutt fant jeg "CoD: Deluxe Edition" ( CoD og CoD: United Offensive).
Jeg har spilt CoD og WiC nå og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har spilt disse før?!
CoD er gammelt (og det merkes), men forsatt veldig engasjerende, og minner veldig om serien "Band of Brothers". WiC kunne vært et 2009 spill, med tanke på grafikk og gameplay, så at jeg fant det til 99 spenn var bare digg!
Splinter Cell har jeg ikke prøvd ennå, noen som har erfaring med det?

Anbefaler alle å ta en tur og ta opp noen gamle og "gamle" spillperler. Fant "Mafia" og, men var usikker på om det kjørte i Vista.

(Alle spillene var til Pc)

HQ
Konflikten mellom Israel og Hamas

Konflikten mellom Israel og Hamas

Skrevet av tarkan den 5 januar 2009 klokken 22:35

Konflikten i midtøsten har pågått helt siden Israel fikk noe av områdene 14. Mai 1948 av FN. Allerede dagen etter starten elendigheten, og har vart helt til nå (forskjellige kriger og konflikter). I dag er det konflikten mellom Israel og Hamas som preger situasjonen der nede. For ikke mange dagene siden starten Israel en skikkelig offensiv(deffansiv?) mot Gaza, der de har prøvd å ta ut plasser der rakketutskytninger fra Palestinerenes side foregår. Desverre ligger disse midt i blant de sivile. Jeg verken tror eller håper at Israel har intesjoner om å ta sivile liv, men det er tydeligvis ikke til å unngå. Appropo sivile; Hamas gruppen som kjemper for Palestina ser ut som sivile, så hvordan skal da Israel vite om de dreper en uskyldig mann eller en væpnet en? Derfor er det grunn til å tvile litt på tallene om de mange sivile tapene, selvom en stor andel er kvinner og barn.

Jeg sier ikke at Palestina fortjener dette, men når det står i charteret deres at Israel skal fjernes fra kartet og at araberene skal gjenforenes kan jeg forstå motstanden (Noe ala grunnlov). Motstanden Israel gjør er veldig ekstrem akkuratt nå, men skal man virkelig leve med daglige rakkettangrep ut livet?

Hva mener dere om konflikten/krigen?

HQ
Global oppvarming, en vits!(?)

Global oppvarming, en vits!(?)

Skrevet av tarkan den 6 mars 2008 klokken 21:22

Et tema som er mye omdiskutert for tiden er global oppvarming. Ikke så rart siden skoleoppgaver og medier proppes med det hver dag. Det handler alltid om hva skal vi gjøre for å få slutt på den globale oppvarmingen. Selfølgelig blir vi påvirket og vil gjøre alt på å få slutt på denne faenskapen! Vi skal kjøre el. bil, gå til jobben/skolen, dusje i 1 minutt og slutte å spise kjøtt. For øyeblikket er faktisk hele greia blitt ganske hysterisk. Men har det gått alt for langt?

Et soleklart ja fra meg! Mange vil være uenig med meg og det skjønner jeg. Deres meninger vil være et resultat av hva dere ser i media, som er påvikningens far. Her kommer mange av våre meninger fra. Men vi hører ingenting fra alle forskere som er sterkt uenig i påstanden om den globale oppvarmingen. Jo de har vært i media noen ganger, men får ofte ikke sakt mer en et ord før de er avbrutt. Folk tjener seg kjemperiket på "problemet", nevner bare Al Gore. Men for hva? Fortelle oss at vi må forandre hele livstilen vår for at oppvarmingen skal ta slutt.
Jeg tror ikke at utslipp er bra for kloden, men jeg har lest andre medier som får meg til å tenke litt anneledes.
En forsker har underskøkt pollen over flere år, og gjennom data fra pollen har han funnet ut at klimaet svinger opp og ned. Som en bølge. Og det har det gjort i alle tider. Det har vært mer enn 3 grader varmere enn det er nå. Og vi har hatt mange titals istider. Hva om vi er på vei opp mot bølgetoppen? Om det er en naturlig ting vi bare må igjennom. Dette forklarer vel også smeltingen på nordpolen. En annen ting som forklarer smeltingen på nordpolen, er at solen nå er mye nærmere jorden enn den har vært på mange tusen år. Da blir det selfølgelig varmere. Og jo varmere det blir jo mer smelter det, og jo mer det smelter, jo mer varme absorberes i vannet.

Når vi snakker om utslipp er faktsik metan gass fra dyr det største problemet. En sau slipper ut like mye klimagass på et år, som en biltur på over 130 mil. Vi avler jo opp flere dyr for å spise, men det var jo mange dyr før i tiden også! Et naturlig utslipp, som er farlig i forhold til dagens påstander! Jeg vil ikke skrive så mye mer. Jeg sier ikke at utslipp ikke har noe effekt på jorden, men det har gått litt over skaftet. Det har ikke alltid ekistert is på svalbard!

Hva mener dere?

Brann i nabohuset!

Brann i nabohuset!

Skrevet av tarkan den 4 mars 2008 klokken 22:23

Det er Tirsdag, hvilket betyr at pappa har spillekveld (trekkspill:?) i kjelleren. Stedet jeg befinner meg da, er på et gjesterom der laptopen er. Fullpakket med muffins, sjokoladekake, pianøttkjeks og GO'morgen yoghurt gled jeg ned i gjeste sengen for å se på Seinfeld, min favoritt serie. Etter all maten lå godt plassert i magen min, hører jeg en enslig uling rett utenfor huset. Jeg tenker: naboen er jo politi, så han uler sikkert litt for barna. Da kommer moren min inn i sjokktillstand. Da måtte jeg sjekke hva dette var for noe. Jeg drar opp persiennen, og hva får jeg se?! ET SJOKK! Over 20 utrykningsbiler, et hus i full flamme, og over 100 blålys! Mildt sagt, et sjokk! Brannen startet for circa en time siden, og huset er nå brent ned :( Stakkars folk, mistet alt...
Faren min er brannmann, nylig pensjonert, og vi ventet litt med å si det siden han koste seg i kjelleren :P, men nå vet han det, men han tok det rolig :P Nå ser jeg ikke mer glød, og det står noen få biler igjen. De klarte ikke slukke brannen! Sikkert 8-12 brannbiler, og de klarer ikke slukke en brann. Brannvesenet er 30 sek. fra huset vårt og det nedbrente. Merklige greier. Håper hvertfall ingen er drept eller skadet, det er det viktigste. Røykdykkere fra Oslo kom etter først 3 kvarter etter brannen startet, og hvis de skal begynne å lete etter overlevende da...
Heldigvis kjenner jeg ikke de så godt, men det er en guffen tanke fordet. De flyttet inn for ca 2 år siden, så det er leit at livene deres skulle bli ødelagt så fort. Men håper de klarer seg hvertfall.

Nå er det like før jeg klikker!

Nå er det like før jeg klikker!

Skrevet av tarkan den 2 mars 2008 klokken 17:27

I går (Lørdag) var jeg på noe som het UFU (ungdom for ungdom) på tanken i sandvika (bærum). Her kommer det mange lokale band som spiller sine sanger i håp om å bli litt kjent.
Miljøet er kjempebra der og alle stortrivdes! Så gikk jeg og 3 andre gutter pluss en jente litt bort fra tanken for noen skulle ta seg en røyk. Vi står der å prater til det plutselig dukker opp 3 utlendinger med 2 fjortiss jenter på slep (hentesveis og brunkrem). Denne gangen trodde jeg faktisk de bare skulle gå forbi, men...*sukk* nei. De gikk rett opp i trynet mitt å spurte hva jeg så på. Jeg sa ingen ting å så en helt annen vei. Da begynte de med å si at de var fra politiet å skulle bare prate med meg. Dro meg bort, men da jeg vrei meg bort begynte han å dytte. En av vennene mine som er fra oslo (er vant til sånne folk) sa "ikke dytt vennen min". Da kom seff all oppmerksomheten på han. Jeg må inrømme jeg ble ganske redd, for jeg er liksom ikke av den typen som er ypp. Han stod der helt vanelig. De spurte "er du redd oss?". Vennen min sa "nei, det er dere som er redd meg mens han stirret dem rett i øynene" Da gjordet de en stygg bevegelse og sa "oooooooo". Jenta som var med oss sa masse dritt til dem, for de banker jo ikke jenter. Det var deilig :P Mye annet skjedde også, og jeg er ennå helt rasende over at utlendingene oppfører seg sånn. Jeg har seriøst ALDRI opplevd at nordmenn er sånn. Jeg hater de, de kan stikke hjem hvis de bare er her for å lage faenskap! Frister så jævlig å dra til dem så de faller på bakken å blør!
Nå er jeg sikkert blitt ennå mer stappet med fordommer, men dette er ikke første gang jeg opplevd noe lignende, og værre ting. Til slutt bestemte vi oss for å bare gå. Da begynte de å klaske oss i hodet og spytte etter oss.
Det gjelder å holde hode kaldt for det var like før de hadde reist hjem i likpose. Og prøver du deg kan du regne med resten av familien står på døra di neste dag. De ødelegger så jævlig for samfunnet. Man blir redd for å gå alene, man tørr ikke gjøre noe, man tørr ikke si ifra, for da ligger du i en grøft, mørbanket.
Det er like før jeg klikker!!!!!!!!!!!