Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Spilldagboken (19.10.2011)

Skrevet av Steve Vice den 19 oktober 2011 klokken 15:20

Så da var jeg tilbake på Gamereactor etter jeg for over 2 år siden forsvant herfra i raseri over tingenes tilstand. Mye ser ut til å ha forandret seg til det bedre siden den gang, uten at jeg skal gå inn i detaljer.

Hovedgrunnen til at jeg nå vender tilbake etter noen års opphold er rett og slett at jeg savnet et bra community, jeg har vert lite aktiv på forum i det store og hele de siste årene, jeg har prøvd meg rundtom her og der men funnet etterhvert ut at nærmest uansett hvor man går av både engelske og norske forum så blir man mest sittende å spy ut kommentarer istedenfor å faktisk snakke med hverandre, eller så var de så innbarka at man måtte ihvertfall komme opp i x antall poster før at noen i det hele tatt la merke til hva du skrev, det var det jeg husket som så bra med dette communityet at jeg ønsker å komme tilbake, her snakket faktisk folk.

Så en stor applaus til communityet her fra meg, og trivelig å se at det fremdeles er mange av de gamle fjesene som er her enda, samt en hel del nye som skal bli artig å bli kjent med.

Men så var det dagbok da, hva har skjedd siden sist, såvidt jeg husker bodde jeg i kjelleren til muttern og fattern sist jeg var her. Etter den tid flytta jeg inn i en selveier leilighet på et sted som heter Ostereidet ikke så langt nord for Bergen, bodde der i et år og solgte den til fordel for et hus på Austrheim, littegrann lenger nord for Bergen, og her bor jeg enda det var her jeg vokste opp og etter et års fravær vendte tilbake til.

Har fått meg et hus på grei størrelse her som jeg har tenkt å gjøre en litt med, huset er ikke gammalt da, det er fra 2007, men det har et uinnredet loftsetasje som jeg med tid og stunder skal bygge ut til andre etasje, da flytter jeg soverommet mitt opp der og skal bygge om det jeg har nå til en spillbule, her har jeg planer om å skaffe meg en gammal CRT-tv med en hvis kvalitet for å spille mine gamle retrokonsoller som jeg sikkert kommer til å blogge mer om. Har også lyst å bygge meg en arkademaskin med masse spill inni kjørt på emulator, og selvfølgelig skal jeg prøve å skaffe meg en pinball maskin.

Det kommer nok ikke til å bli det første du ser at jeg anskaffer meg for å bo for seg sjøl har jeg funnet ut at koster en hel del kronasjer når man enda ikke har funnet sin bedre halvdel.

For tiden spiller jeg mye på min nyanskaffede 3DS. Har spilt en 10 timer på Legend Of Zelda: Ocarina of Time, og så har jeg spilt gjennom 4 verdener på Skylander´s Spyro´s Adventure som jeg kjøpte meg nå i helga.

Zelda er jo som de fleste vet fantastisk, men Skylander´s er ikke så dumt det heller altså, fantastisk musikk, og det beste Spyro spillet siden Spyro var bra, ikke at det sier en hel del men jeg kan ihvertfall anbefale det som en artig platformer å fordrive tiden med, om du har en 3DS så er det ikke så mye i sjangeren som er bedre helt enda. Men det er nok mange som sitter på gjerdet og venter spent på Super Mario 3D Land senere i år.

Og helt til slutt vil jeg bare igjen si at jeg er glad for at jeg valgte å komme tilbake hit igjen, kudos til et bra spillsamfunn i Norge!

HQ

Da takker jeg for meg

Skrevet av Steve Vice den 21 september 2009 klokken 23:40

Jeg har igrunn hatt en fin tid her på Gamereactor, men siden har nå fått en utvikling som gjør at jeg rett og slett ikke greier å støtte dette communityet. Det er mye greie folk her, dette er ingenting imot dere.

Sponsoravtaler eller ei, hadde jeg vert ansvarlig for denne siden hadde jeg skjemst over å komme inn på et forum hvor jeg ser følgende forum.

- Halo
- Tekken
- Spill
- Xbox
- Playstation
- Nintendo
osv...

Jeg har ingenting imot spillene, dette er ikke et fanboy raseri, men jeg gidder ikke være del av en side der produsenter kan kjøpe seg såpass stor plass på sida uten at det plager redaksjonen nevneverdig. Det blir ikke en stille protest iogmed at jeg skriver denne bloggen, men det eneste jeg forlanger fra der jeg daglig skal få inn mine spillnyheter og anmeldelser er littegran integritet, og det er nå noe som jeg sår tvil rundt hvor mye det kan være igjen når reklame spiser seg som en parasitt gjennom hele sida.

Når jeg får advarsel for jeg ytrer en enkel mening om at jeg syns siden er blir ett formidabelt rot etter denne utviklingen begynte, så tar jeg et hint om at jeg ikke lenger er ønsket her blandt moderatorer eller de som selger reklamen.

Jeg trekker meg tilbake til gamle trakter i norske spillsamfunn hvor spill fremdeles er kultur, uten at jeg skal gå hen å direkte reklamere så mye for det. Vi snakkes folkens!

Street Fighter IV

Street Fighter IV

Skrevet av Steve Vice den 16 februar 2009 klokken 21:41

Hei.

Da la noen av dere kanskje merke til at jeg valgte vekk "Spilldagboken" tittelen på bloggen min, men det er mest av hensyn til at det ble veldig vanskelig å huske når jeg skrev om hva.

Men nå sitter jeg her og sitrer i spenning mens jeg venter på Street Fighter IV.

Jeg har vert svært lite aktiv på spillfronten de siste månedene, men nå er jeg back.

Det hagler inn med lovord rundt dette spillet og gleder meg skikkelig til å få spille det og prøve å få folk med på litt småturneringer i lokalområdet og den slags. Jeg har derfor gått til de lengder at jeg nå har lagt inn bestilling på min aller første arcade stick...og ikke hvilken som helst, nemlig Madcatz mye roste Street Fighter IV Tournament Arcade Stick. Noen andre her inne som gleder seg like mye som meg eller i det hele tatt til dette spillet? Og isåfall hvilke karakterer kommer dere til å satse på? Jeg er enda veldig usikker. Noen som kommer til å kjøpe en av Madcatz sine arcade sticks?

Spilldagboken (21.12.2008)

Spilldagboken (21.12.2008)

Skrevet av Steve Vice den 21 desember 2008 klokken 17:57

Ja da har det skjedd litt med oppsettet mitt siden sist jeg var inne her og skrev. TV'en er på plass for lengst, og den regjerte hardt! Det var virkelig noe anna å få 1080p isteden for 768p. Gamletv'en min stod selv for sin del jaggies i spill. Spill med veldig rene linjer som Gran Turismo og Wipeout fikk seg noen enorme løft.
Og så er jo fargene og sortnivået generelt som natt og dag.

Men jeg har også godt til innkjøp av litt hifi-utstyr
Jeg kjøpte meg en Yamaha RX-V1900 da den kom til 10500 kr. Så det blir igrunn min første skikkelige forsterker, noen dager senere kjøpte jeg meg et par Bower&Wilkins Nautilus 804S fronter til 34000 kr hos Hifiklubben, noen Viablue SC-4 Biwire kabler til 3200 kr, og nå kom jeg hjem i går med 2 stk Parasound Halo JC1 monoblokker fra Kristiansand til den nette sum av 35000 kr (nypris: 75000 kr). Så med TV'en som kosta 18500 kr så er jeg hittil oppe i en totalsum på 101200 kr.

Det er jo planer om å til slutt få et komplett 5.1 anlegg men fremdeles gjenstår: Senter, Bak og Sub, pluss kabler :)

Heldigvis er de dyreste delene kjøpt inn nå.

Legger med et bilde av mitt veldig rotete gutterom. Dette bildet ble tatt før jeg var nede og henta monoblokkene som nå står i benken på hver sin side av forsterkeren. Beklager rotet og crappy bildekvalitet.

Spilldagboken (03.10.2008)

Skrevet av Steve Vice den 3 oktober 2008 klokken 20:50

*Spretter tredje Heineken for kvelden*

Da var det på tide å sitte seg ned og nyte resten av kvelden.

Jeg hadde et stygt tilfelle av kabelspagetti bak tv'en min, eller min soon-to-be ex-tv. Så jeg begynte i en ende, satte meg ned bak tv'en tok tak i en kabel av gangen og drog for å finne ut om det var noe som faktisk var tilkobla noe, og sitter nå med en pose med 8 kabler som hadde ingen tilhørighet whatsoever, og det føles deilig!

I prosessen ble det et tårevått farvel til min PS2, Xbox360 og Wii. Ja.....hmm....ja folkens...

Det var oppgjørets time, jeg måtte ta et oppgjør med meg selv, ting som har stått i TV-benken i pluss/minus 10 måneder uten å ha blitt brukt, kommer ikke til å bli brukt. Så det var på tide å rydde opp, jeg har hatt mange gode stunder med min Xbox 360, men føler meg desverre rimelig sikker på at den nå har havna på retro-hylla i kjellern for godt. Det var tungt å koble fra ledningen, men det måtte gjøres. Wii'en led samme skjebne, men den kan hende den finner veien tilbake når jeg flytter inn i egen leilighet, og etter lang og tro tjeneste måtte PS2'en også kobles fra.

Jeg setter dem heller på retro-hylla der de får være nær sine andre gode konsollvenner fra en svunnen era, hvor de vil få den omsorg de trenger, istedenfor å stå i TV-benken å vokse en 3 cm tykk støvpels.

Det blir kanskje bagateller etter et slikt oppgjør, men litt av grunnen til at jeg fant meg i den posisjonen jeg gjorde i kveld var at TV-benken må rydde for det er en innkommende TV som skal på plass.
En Sony Bravia 52" W4500 skal nå sparke min Viewpia 37" ut vinduet. Den ankommer mandag, og det kommer nok til å bli noen inntrykk her på bloggen.

Ellers kan jeg si at jeg nå bare mangler 1 trophy i Burnout Paradise. Det er å gjøre 10 Timed Challenges. Noe som skulle vise seg å ta lengre tid enn det burde, iogmed at man alltid finner seg i en PUG(Pickup Group) sammen med ihvertfall 1 løk som overhode ikke er interessert i å fullføre målet.

Men nå er Heineken 3 konsumert, så jeg må raskt hive meg på Heineken 4: The Revenge.

God kveld og god tur