Norsk
Anmeldelse av PGR3

Anmeldelse av PGR3

Skrevet av spioner den 9 januar 2007 klokken 22:09

Grafikk: 9
Grafikken i dette spillet er det ikke mye og klage på etter min smak, dette er et spill som kommer fra starten av da Xbox360 kom ut, og allikevel er den nesten like bra som de aller fleste spill på marked.


Gameplay: 8
Gameplay’en er virkelig god selv om i sånne spill er det bare å kjøre på baner hele tiden, men dette holder evig! Det er gode kjøreegenskaper som trekker veldig opp.


Lyd: 9
Bra lyd fra bilene som er bare fantastisk! Mye mer er det ikke å si, fordi musikken som ligger på spillet er ikke spesielt bra!


Holdbarhet: 7
Dette er et spill som varer vis du liker bilspill.
En veldig morsom ting som er på dette spillet er at det er så mye utfordringer i career mode så du kommer til å øve for å komme deg lengre på career moden der du kan for eksempel bevise for alle i verden at du er god hvis du klarer alle på hardcore/platium. Og det er ikke nok med det, du kan også ta time trial som lagrer tiden og hvis du logger inn på PGR3 siden kan du kjempe mot alle de beste i verden om rekorder.


Min karakter: 9/10
Dette er kanskje en av de bedre spillene som jeg har spilt på lenge. Hørt rykter om en PGR4 så jeg krysser fingrene mine for det! Must for folk som liker bil spill!

HQ