Norsk
Anmeldelse av Ridge Racer 6

Anmeldelse av Ridge Racer 6

Skrevet av spioner den 9 januar 2007 klokken 21:48

jeg fant ut at jeg ville skrive personelig anmeldelse av spillene jeg har på Xbox360 og håper dere kanskje kan hjelpe meg til og bli bedre med og kanskje si hva som var bra og hva jeg burde fikse på.

Grafikk: 5
Grunnen til at spillet har fått så dårlig på grafikk er at jeg liker at å spille med ekte biler og ikke fantasibiler, og fordi sånn som skog og lignende rundt var ikke noe spesielt bra, men middels.


Gameplay: 5
For å være ærlig så liker jeg ikke Gameplay’en på dette spillet. Det eneste som er meninger er jo å holde fin drift gjennom hele svingen, og det er alt for lett å få den ut i drift. Liker bedre spill der man trenger å gjøre noe mer og slippe gassen et sekund å svinge svakt til den siden du skal. Liker litt mer simulator spill der du får litt ekte kjøreegenskaper, men dette er forskjellig fra person til person. Jeg syns første Ridge Racer faktisk var bedre selv om det er eldre, dårligere grafikk. Dette er fordi gameplay er en veldig viktig del av et spill.


Lyd: 4
Syns lyden på spillet var virkelig dårlig, både den fra bilene og musikken som var på der


Holdbarhet: 6
Det er et veldig langt spill som er bra for de som liker Gameplay’en til dette spillet, for hvis ikke kommer man fort til å gå lei! Det er jo hele tiden det samme som skjer bare litt andre baner, kanskje du har en annen bil eller så er det noen ganger det er dag eller natt, stort mer er det ikke etter min mening.


Min karakter: 5/10
Likte ikke helt spillet, kommer til å prøve det hos en kompis eller i en butikk før jeg kjøper etterkommeren!

HQ