Norsk
Blog
Uncharted 4 - Vil det bli bra?

Uncharted 4 - Vil det bli bra?

Skrevet av Solidus95 den 27 desember 2015 klokken 10:46

Nå som Uncharted 4 lanseringen er blitt forskyvet ENDA en gang, så får vi ikke kjøpt spillet før i midten av april, nærmere påsken. Det som blir svært interessant å se er om Naughty Dog klarer å levere like god Uncharted spill, som de har gjort fra tidligere i serien eller vil de misslykkes med denne her? Det er nå det gjelder, enda flere folk er interessert og i hvert fall spilljournalister fra verden over er klar med pennen og arket foran seg så fort de får kloa i spillet, og BAM blir karakteren satt på. Men hva så? Karakter er jo bare karakter, eller hva? Genji: Days of the Blade fikk jo elendig karakter, men allikevel likte jeg den svært godt, men men... La meg heller gå tilbake til Uncharted 4 praten min.

Nå som multiplayer ble gitt ut til de som hadde Uncharted: Drakes Collection på PS3, så trur jeg nok at Naughty Dog har klart å få testet relativt mye, i hvert fall om det ble overbelastning, kræsj eller noe liggnende over nettet. Ikke nok med det så har jo også folk fått muligheten til å fått blitt med i utviklingen av flerspillerdelen, ved at de sier ifra hva som var bra og hva som evt. burde blitt forbedret. Jeg har tidligere vært med i beta-versjoner av spill og deltatt aktivt med formidling av forbedringer med trengtes, men dessverre ikke denne gangen. Grunnen til at det ikke ble noe for Uncharted 4 betaen, er fordi jeg selv aldri fikk anledningen til å prøve det, for jeg har nemlig ikke Uncharted: Drakes Collection til PS4. Like teit ordning for å få en beta, som da Until Dawn kunngjorde at KUN de som forhåndsbestilte spillet dems fikk et ekstra spesial oppdrag fra historiedelen. Men det handler vel om at utviklerne vil sjekke tilliten de har fra publikum.

Jeg på en side gleder meg veldig til Uncharted 4, i hvert fall etter at jeg fikk høre at det er de samme personene som står bak denne her, som de som lagde The Last of Us spillet, som er et av mine favoritter på PS3/PS4. Forventningene mine til Uncharted 4 er skyhøye og er spent på grafikken, historien, lyden, flerspillerdelen masse mer, og sist men ikke minst "easter eggs" i spillet. Kanskje vi får noe hint som vil lede oss (kanskje) til The Last of Us oppfølger? SPOILER ALERT, SLUTT OG LES HERFRA OM DU IKKE HAR SPILT "THE LAST OF US"!!!!:

(Sjekk lenger ned...):

-
-
-
-
-
-
-


Jeg er så innmari nysgjerrig på hva som skjedde med Joel og Ellie ved slutten av spillet. Altså jeg vet at det var en landsby de kom til, men tenk om alle der også er infisert, eller at Joel og Ellie plutselig dannet to separerte grupper der den ene er en del av Fireflies og den andre er Hunters. Joel har jo tross alt en fortid fra en ikke så god gruppe, men raskt ble snill da han ofret alt for Ellie. Mine tanker rundt The Last of Us oppfølger, er at det muligens vil gå enda mer dypere inn på Ellie som karakter, og kanskje muligens også tenke over å ha et Co-Op modus, fordi Ellie og Joel var jo stort sett sammen i flesteparten av spillets del, uten noen få områder de ble splittet opp.

HQ