Norsk
Kunsten å kose seg

Kunsten å kose seg

Skrevet av snappa den 27 februar 2009 klokken 14:30

Ca 500 år før jesus ble født, skrev Kinesiske Sun Tzu boken "the art of war". Boken blir fortsatt brukt verden over, blant annet på West Point i USA.

Kanskje Sun Tzu heller skulle skrevet en bok om kosing, "the art of kosing..."

At det er behov for en slik bok er det liten tvil om. Vi har alle våre "rutiner" når vi skal kose oss, og jeg ville satt pris på noen tips for å forbedre mine kose stunder.

Min beste kos er når kona er borte, jeg fyrer i peisen, spretter en iskald en, slenger meg på sofaen og starter et spill. Da er kosen mer eller mindre optimal.

Det blir ofte sagt at for mye av noe ikke er bra. Det være seg tobakk, sove for mye, trene for mye osv. Jeg tror dette også gjelder kosing.

Du merker fort om du har kost deg for mye. Et av symptomene er at når du lukker øynene "ser" du spillet. Du klarer ikke å sove og er urolig. Det finnes sikkert flere symptomer som jeg ikke kjenner til, nok en grunn for å lage en "kosebok".

Jeg kjøpte Killzone torsdag kl 1100. Hadde jeg vært smart hadde jeg lagt spillet på stuebordet og latt det ligge i noen dager. Latt det ligge til kose hormonene i kroppen hadde skreket etter å putte det inn i maskinen. Hadde jeg gjort det, hadde kosen helt sikkert blitt fantastisk. Gjorde jeg det, nei . . .

Kapitel 3 i "the art of war" handler om planlegging av angrep. Tenk så fantastisk det hadde vært om det heller hadde handlet om planlegging av kosing. Ikke like tøft, men dog så nyttig.

Jeg tror det å kose seg, ikke minst det å kunne kose seg riktig, er viktig. Det gjør oss til bedre mennesker.

Håper du koste deg mens du leste dette. Har du forslag eller advarsler i forbindelse med kosing, håper jeg du slenger på en kommentar.

HQ