Norsk

NUGGET på rømmen...Hallo?! Er det mulig?

Har du noen gang opplevd at en merkelig kraft får ting til å flakse ut av hånda di?? Sånn helt av seg selv?

Okei, må vel spole litt tilbake i min sære hverdag, slik at dette blir litt mer meningsfullt. Eh..sa jeg meningsfullt?? Hm..tror faktisk ikke all verdens prat vil gjøre dette meningsfullt.

Veeheel, anyway: Tidligere idag, satte jeg meg ned i sofaen for å spise nuggets. I det jeg skulle jafse i meg bit nummer tre, spratt den av gaffelen, trillet under bordet og bortover gulvet. Okei, nå vet jeg ikke om trille er rette ordet da, men den forsvant iallfall. Dermed satte jeg fra meg tallerkenen og reiste meg for å ta opp den rebelske biten..

Mysteriet er at jeg fant den ikke..og biten var ikke bitteliten heller. Jeg har saumfart hele stua, under bordet, på gulvet, på andre siden av bordet, og under sofaen, men med like lite hell. Så da lurer jeg jo selvfølgelig på...har nuggetser samlet seg for å kjempe tilbake? Jeg mener, hvis jeg ikke finner biten, vil den plutselig komme hårete frem fra sitt gjemmested å skremme livskiten av meg?

Det jeg egentlig skulle ha lurt på er hvordan jeg i det hele tatt greide å ta fat, mat, gaffel og glass til stua, UTEN å måtte gå ti ganger frem å tilbake for å få med meg alt. Ja, jeg glemmer ting, så en tur på kjøkkenet for å hente EN ting, blir fort en laaaaaaaang treningsøkt for meg.

En annen merkelig sak er jo at jeg senere fyrte i ovnen...og jeg brant meg IKKE fast i ovnsdør-håndtaket...

Men tilbake til nuggetsen.. Noen ideer om hva som kan ha skjedd? Har den stukket av? Kommer den tilbake med forsterkninger for å hevne at jeg faktisk prøvde å spise den? Og er det mulig å bruke hybelkaniner til noe fornuftig??? For jeg har tydeligvis en hel farm av dem!!!

Veeeel, jeg tenker ingen slår meg i dette nå da...hvis jeg finner den hersens biten igjen... Jeg mener, å finne ting på gulvet, sånn som peanøtter, penner, spillkort og rusk er jo vanlig, men kan du si: Hey, en nugget?!!

Forutenom nuggetser er jeg også veldig flink å miste mobilen i gulvet. Utrolig nok har den overlevd.

Så! Hva med deg? Har du en tendens til å miste ting? Har du et fast grep på greier, eller flakser de vegg-i-mellom før du får sukk for deg? Og sist, men ikke minst. Finner du tingene dine igjen, eller er du like..eh..uheldig som meg?

HQ