Norsk

Frykt.

Skrevet av saminnlogg den 10 januar 2009 klokken 02:16

Du har vel hørt en eller annen sagt: "Å herregud! Det er bare en liten edderkopp! Den kan ikke gjøre deg noen ting!"? Eller: "Det er bare jenter som er redd for sånt", og så videre. Det har ivertfall jeg. Det er en ting jeg irriterer meg over.

En jeg kjenner er redd for kuer, sauer og hester. Mormoren min er livredd for katter. Jeg er redd for edderkopper. Hva så? Jeg har hørt så veldig mange ganger at det er bare til å "skvise" den og at den ikke kan gjøre meg noen ting og at det ikke går ann å være redd for så små og uskyldige skapninger som det. Det er ikke bare til å "skvise" den! Fakta'et er at jeg ER redd for disse møkka edderkoppene. Det er ingenting jeg kan gjøre med det. Kan jo øve meg på å være i nerheten av dem og slikt, men det går som regel ikke bra (i mine tilfeller).

Alle er redd for noe, og du er ikke en pyse bare fordi du for eksempel er redd for en edderkopp. Den er ikke farlig. Jeg synest ikke den er truende. Den er bare ekkel og på en måte skummel.

Jeg blir så irritert når folk ikke skjønner at insekter, høyder og slike ting kan være skummel for mange! Og mange mener at på grunn av det så er du en pyse. Det er bare "bullshit". De har feil.

Folk kan få legge litt humor i det, så lenge de respekterer(det var vel et passende ord?) frykten. :P Jeg ser ikke noe galt i å le av slike ting, bare de forstår og ikke mener at alle pyser fordi de er redd for noe. Ingen er pyser selv om de er redd for noe. Isåfall ville menneskeheten vært en stor gjeng med små, livredde, feige pyser!

HQ