Norsk

World Of Warcraft og LAN

Skrevet av sakkosekken den 19 februar 2008 klokken 23:37

Det har 11 millioner spillere og er frontlinjen til anti spill fanatikere: Jeg snakker om World Of Warcraft

Grunnen til at jeg lager denne bloggen er for å fortelle om en herlig opplevelse de siste dagene. Jeg og 5 andre venner planla et LAN fra Søndag til Tirsdag, verten hadde også burstag på Mandag slik at vi fikk litt avkobling og det var meningen at vi skulle sove mye.

Da jeg kom noen timer etter de andre(lanet startet klokken 12 siden vi skulle sove mye) gikk det ganske så til helvette med meg, vi hadde planlagt at jeg skulle skaffe den gamle Warlocken min Galing i level 46 tilbake, men før jeg fikk gjort det viste det seg at innstalasjonen var korrupt og siden jeg ikke hadde med cdene ble det ganske så mye kaos før vi fant ut at vi kunne dele alle filene via det lokale nettverket og startet på det klokka 6 eller noe rundt der så jeg tok å spilte Half Life 2: Episode 2 mens jeg ventet(Hadde spilt veldig mye Garry's Mod med en venn før vi fant ut at vi kunne gjøre det lett ved å dele via det lokale nettverket så jeg var ganske lei)

Etter WoW filene hadde kommet over kom det øyeblikket hvor vi alle satt spente i stolene våres og ventet på at Game Masteren skulle besvare ticketen jeg så pent skrev. Ble en del jubel og klapp da jeg fikk den tilbake, riktignok i level 42, men det er bedre enn ingen ting. Jeg så min gamle caracter stige naken opp fra graven(La han i en grav når jeg sletta den) og ropte Back in black etter oppfordring fra vennene mine og der startet det hele.

Det ble ikke slik vi planla at vi skulle legge oss tidlig, vi spilte istedenfor til klokken fire før vi endelig la oss etter noen instace runs mens jeg tok noen instancer og geara op den nakne karakteren.

Den andre dagen våknet jeg at en venn av meg begynte å spille KLOKKA 9 om morgenen, men utrolig nok så var jeg ikke trøtt i det hele tatt og det ble byttet på med Garry's Mod, WoW og søvnige venner plaging:P

Ble utrolig nok bare noen runder med cs på dette lanet og karateren min endte opp i level 47 før vi avsluttet. Et av de beste lanene jeg har vært på og må bare annbefale å spille wow på lan, utrolig morro!

HQ