Norsk
NYHET! Gears of War film manus leket!

NYHET! Gears of War film manus leket!

Skrevet av ps3 er bra den 22 juli 2009 klokken 05:11

Denne gangen med bare en nyhet som ikke har kommet opp før alle andre spillsider.
Dere så det her først her ;-)

bloggen blir alt for kort vil jeg slutter her så derfore skriver jeg litt av historien om hvordan jeg fikk tak i dette manuset. Så la oss starte.

Det hele startet natt til onsdag kl.03.34. Jeg som noen av dere sikkert vet sover nesten ikke om nettene på denne måten kan jeg bruke tiden til f.eks. denne nyheten.

Gametrailers.com var det, det hele startet. Jeg trykker på forumet får å se om det er no interessant der, her ser jeg en fyr som sier at han har fått tak i Gears of War manuset, ingen bilder eller no til å bevise dette så folkene ble selvfølelig sure å trodde selvfølgelig at han bare trollet. Fyren var selfølelig redd for å laste opp et bilde på grund av han trodde han skulle bli bannet fra Gametrailers. Han sier han vil sende det via pm til de som vi link til manuset så jeg tenkte at jeg like så godt kunne gjøre et forsøk, jeg sender fyren en pm. Noen min senere svarer han å gir meg link, passord og alt. Jeg steller meg litt skeptisk, men jeg laster den ned det han ga link til. filen er en pdf-file i rar. plus man trenger passord.
Manuset er på 150 sider, så det er ingen tvil om at denne fyren ha giddet å skrive alt det der.
Jeg får problemer med å få den opp siden jeg ikke vet helt hvordan jeg får lest sånn filer på Mac. Noen minutter senere så legger en fyr bilde av første side av manuset. Denne fyren hadde fått link og passord før meg. Første side av manuset er i bilde under, vis dere ikke får lest det, så be bare legg meg til på msn, så skal jeg sende dere bilde. Får dere som kanskje vil laste ned hele manuset, så kan dere finne manuset her:
Link: http://rapidshare.com/fil....html
Passord til rar filen:RAAM

Siden har puttet opp en blokker som gjør at bare 10 stykker kan få lastet ned manuset. Jeg var tydeligvis en av dem, så snart jeg har fått fiksen filen så skal jeg prøve å få gitt den ut til folkene som vil.

Her er hva kotaku synes

Spørsmål: Hva synes dere om nyheten, høres det bra ut eller høres det forferdelig ut?

HQ