Norsk

Knothole Island ute nå!

Skrevet av patter den 13 januar 2009 klokken 16:41

Da var utvidelses pakken til Fable 2 ute og som lovet er dette en fantastisk opplevelse!Det koster 800 microsoft poeng.
Du starter oppdraget i Bowerstone docks der du får vite at du trengs ute ved Knothole Island! Der får du videre briefing om hvordan du kan redde den snø dekkede øyen fra å fryse i hel. Sammen med masse nye oppdrag er det nå nytt utstyr som rustning og masse nye klær,, noe jeg likte var solbrillene :)Det hele ser fantastisk ut og nye våpen og stæsj er en ufattelig bra ting. Dette vil forlenge spilletiden!
Denne bloggen ble kort fordi jeg ikke vill spoile noe som helst for det er utrolig gøy :)
Kos dere!

HQ

Jippi! Syden den 15 januar :D

Skrevet av patter den 7 januar 2009 klokken 23:54

Ja,, da skal jeg altså til Kanari øyene den 15 januar og lurer på om jeg skal ta med min PSP og Nintendo DS :) Er det noen som kan anbefale noen spill til disse?
Jeg skal skaffe meg God Of War og Professor Layton and the Curious Village, de ser fantastiske ut :D Men det holder ikke til en hel syden tur gjør det vel? Så,, jeg trenger deres hjelp til å finne et morsomt spill til enten PSP eller DS som er sterkt anbefalt hos dere og det trenger ikke være helt nytt.
Hvis noen vil vite om den lille syden turen min så skal jeg, søsteren min, mamma og kjæresten ned(bare en uke da) til en liten fiskerlandsby som heter Bahia Feliz :) Kommer nok til å dra en tur til Playa de ingles for å være med noen venner som skal ned litt før meg
:)
Håper noen kan hjelpe meg med noen gode håndholdte spill!

HQ
Achievements= Holdbarhet?

Achievements= Holdbarhet?

Skrevet av patter den 28 desember 2008 klokken 02:58

Jeg leste her for en stund siden at mange syns at achievements ødelegger spillopplevelsen og at alle bare blir hekta på å jakte achievements. Det kan selvfølgelig være noen som er slik, men det finns også noen som ikke bryr seg om achievements første gang de spiller gjennom spillet. Det fins faktisk de av oss som kan bruke achevements ideen til å forbedre holdbarheten! Hvis du fokuserer på bare å spille spillet og bare drite i å gjøre alt drite for å skaffe achievements men blir fristet til det alikavel kan du prøve å stenge av popupsene på xboxen!
Det er ikke vanskelig og da blir det enklere å fokusere på å spille og nyte og deretter skru på popupsene også jakte achievements.
Nå har jeg sagt achievements 7 ganger i denne bloggen,, skulle nesten fått en acievement bare for det :)(8 ganger)


PS.Bildet har ingenting med saken å gjøre

En dag i helvete!

Skrevet av patter den 10 november 2008 klokken 22:58

Idag ble jeg litt stor i munnen da min far sa det var et hærk å rydde etter meg, lage mat til meg hele tiden og vaske klærene hele tiden.
Så da slang jeg litt med leppen og sa at det var lett match og være husfar.... ALDRI mer skal jeg si det. Jeg kom hjem og startet med middagen, noe som bare er gøy i seg selv. og så gikk jeg rett på desert.. Ikke lurt med milkshake hvis du ikke liker å vaske.. så etter en fantastisk middag bestående av Kylling og fløte gratinerte poteter og en deilig milkshake til desert skulle jeg akkurat til å blogge om den enkle hverdagen til en husfar,, men så feil kan man ta. Alt begynte med oppvasken!
Det tok en evighet og bli ferdig med den! All isen her og der. Men etter en lang økt med vasking tok jeg en pust i bakken før det var vasking av bad, rom, og resten av huset. så var det vasking av tøy og div. annet. Så tok jeg og ryddet rommet, resten av huset og nå sitter jeg her og forteller resten av norge om det :)
Det jeg vil fram til er at,,
For det første: ikke snakk dritt til dine foreldre om rydding eller matlaging
og for det andre: Foreldre er hverdags helter ^^
ps. Det er en fordel og skaffe egne barn sånn at de kan gjøre det for deg :)