Norsk

min første kveld med forza 3

Skrevet av nukers1234 den 6 november 2009 klokken 09:22

fikk min lce i går og vil nå oppsumere hvordan kvelden i går var:

startet med å installere disk 1 og 2 på hdd, en helt grei prosses som tok rundt et kvarter. fyret så opp spillet med disk 1 og fikk beskjed om å sette inn disk 2 slik at ekstra innholdet kunne installeres, hmm merkelig det, har jo akuratt lagt den inn, men greit nok og satte inn disk 2. etter 1min fikk jeg beskjed om at alt var greit og måtte sette inn disk 1 igjen. da ville ikke disk 1 loade og ikke løse seg ut igjen heller. tilslutt ble jeg nødt til å skru av 360'n for å så prøve på nytt. dette ble gjort 3 ganger.

den 4 gangen gikk jeg inn på hdd og slettet disk 2 slik at den kunne bli lagt inn via disk 1 menyen, da dette ble gjort virket det... jævlig snodig synes jeg men greit nok nå virker det kanskje tenkte jeg og begynte å roe meg ned med etter 30 min med sinne og frutsrasjon og masse banning, viste foresten ikke hvor mye ekko det var nede i dalen her før da!

så en kort oppsummering på alt hittil, brukt 4 forsøk og en halv time på å starte spillet, er jævla irritert og banner som en gammel sjømann.

men nå begynte virkelig morroa, fikk opp spm om vansklighetsgrad, greit nok tenkter jeg, er jo trossalt forza 1 og 2 veteran så får ta medium da, er jo ikke vits å slite seg helt ut med engang heller! for sikkerthets skyld sjekker jeg bare hva som står på av assist på medium. til min store overaskelse ser jeg følgende liste....

autobrake: on
abs: on
traction controll: on
stability controll: on
suggestet line: full

og alt dette på medium...

så på dette tidspunktet kjenner jeg at irritasjonen og pulsen er på vei opp igjen mens jeg skrur av alt untatt abs'en.
så nå er jeg klar for mitt første løp. hmm ikke noe valg av start bil, hmm rart, nei vent pre-race? hva faen er dette? nfs? hvorfor ha et pre-race i et simulator spill. greit nok, fullfører til tross for min irritasjon og banning hver gang jeg dulter borti en annen bil og blir spurt om rewind... la meg først snakke litt om rewind. i spill slik som nfs, grid osv, altså spill som IKKE er simulatorer er det helt greit, men det har ingenting i spill som forza og gt å gjøre. det ødlegger liksom hele poenget med simulator!

men så etter å fullført pre-race får jeg opp en ny sak om valg av første bil. hei, hva med den R8 som jeg akuratt kjørte da???? ikke det nei, bare små stygge dritt biler, ikke engang en sedan er det der, bare små yaris biler! hva **** liksom, skal jeg kjøre rundt med dette dritet? jepp det må jeg. etterpå så tar vi en kjapp tur for å sjekke bil lista, greit nok det er rangert etter merke, men savner liksom å vite hvilket land de kommer fra. tar en titt innom ferrari og oppdager at jeg kan kjøpe hvilken som helst bil bare jeg har penger nok. hva skjedde med soner og at man måtte jobbe og kjøre litt før man fikk tilgang til de feteste bilene? det er hvertfall borte.

på dette tidspunktet holder jeg på å eksplodere av irritasjon og er sekunder unna å hive hele boksen med spill faenskapet utafor varandean min og ut i sjøen, mye pga den faens stemmen som forklarer deg alt du skal gjøre, hallo, jeg har spilt spill før. det hele endte med at jeg skrudde av, roet meg ned og satt meg på pc'en og fortsatte på dragon age, som ikke er noobifisert til de grader bare for å selge mer.

så kort oppsummering: liker du spill som er kjipe å få lagt inn, har en stemme som forklarer deg alt og liker å holde deg i handen gjennom hele spillet og du maks kan trykke på 1 knapp på kontrollen så er forza motorsport 3 spillet for deg, for alle oss andre, la oss holde oss langt vekk og kreve pengene tilbake fra MS.

HQ