Norsk

har kjøpt battlefield: bad company

Skrevet av nukers1234 den 17 juni 2008 klokken 23:32

har i dag kjøpt meg battlefield bad company. var innom den lokale expert butikken på jakt etter en ny htc telefon da jeg kom over spillet i hylla. har egentlig ikke gjort meg noen tanker om spillet da jeg ikke har vært så særlig interisert i bf serien. så da min jakt på ny htc tlf gikk over så tenkte jeg jaja kan jo gi det en sjanse. trodde ikke det hadde kommet ut, men jeg har jo tatt feil før i dag;)

vel hjemme så fyrer jeg opp ps3'en (kunne egentlig tenkt meg spillet på 360 men det hadde de ikke inne) setter i spillet og går på multiplayer. tenkte jeg kunne ta en kjapp quikmatch før jeg slenger inn grandisen med kjøttdeig og løk inn i stekeovnen. ps3 sto og jobbet en stund før jeg fikk opp at det ikke var noen spill tilgjengelig.

dette syntes jeg var rart så jeg sjekket litt rundt på nett og det viste seg det at jeg hadde tatt feil. spillet har release 26 juni!!! fant jeg ut etter et lite søk. men jeg hadde lest litt om at spillet hadde singelplayer, og vel det sto jo singelplayer der i menyen. jeg starta på den og valgte easy. ingen grunn til å slite seg ut med en gang. spillet startet med en fin video av noen soldater i et helikopter. helikopteret lander og jeg stiger vistnok ut.

grafikken ser helt grei ut og i spillet skulle man vistnok kunne ødlegge 90% av miljøet. greit nok det, sikkert en fin pr ting men la oss se på de ødleggelsene. joa nesten alt kan ødlegges, men bare i sånne fine kvadrater!!! dermed mistet plutselig spillet masse sjarm med en gang. og bedre blir det ikke. etter hvert som jeg kommer ut i spillet skal jeg angripe en base med mine AI venner. tenkte å ta en stille tur med kniven jeg så fint hadde fått utdelt, men den gang ai. så fort mine kompiser får øye på en finde skyter de det de klarer og litt til. min drøm om stillig stealth angrip falt rimelig kjapt i grus.

hadde nå også AI'en greid å treffe og drepe noe så skulle det kanskje kunne tilgis, men de greier jo ikke å treffe låve veggen engang, enda mindre en soldat som står og skyter et magasin i hodet på de! heldigvis er de udødelig så jeg slipper å bekymre meg for å miste de. heldigvis for jeg hadde aldri orket å gjenopplive de uansett...

nevnte jeg at de prøver å skyte fiender over 300m med hagle, m14 og mg, alle på en gang? vel det er det de gjør vis de ser noe!!!
alle disse feilene kunne til nød vært godtatte hvis det ikke hadde vært for at det finnes ingen måte å kontrollere de på, samtidig får man heller ikke skutt de selv:( fristelsen er der!. håper virkerlig mp delen er bedre ellers bærer det rett til gamestop med dette...

ps. bare for å skryte har jeg siden torsdag gått gjennom mgs4 3 ganger:D 1 gang på liqued easy og 2 på normal. holder på og gå gjennom det nå for 4 gang på the boss extreme! vil anbefale alle som har en ps3 til å kjøpe dette. mye mer verdt enn den søpla ea vil du skal kjøpe. hvor er foresten blodet? kan ikke huske å ha sett en krig uten blod!!!

HQ