Norsk
Topp 7: Flauser/skamme mommenter

Topp 7: Flauser/skamme mommenter

Enda en toppliste. Fra meg denne gangen. Jeg har tenkt til å komme med flere slike «Topp 7»-lister utover sommeren, og jeg starter med de verste måtene å drite seg ut på. Her skal det nok finnes noe som alle og enhver kan kjenne seg igjen i, og det er bare til å innrømme hvilke DU har opplevd i kommentarfeltet under.

Topp 7, because i like to take three steps back.

7.

Du er mann. Du singel. Du er lege på Haukeland. Du er faktisk Kirurg... Og du er nekrofil! I hver alvorlige operasjon så «feiler» du, slik at du i ettertid kan fappe til det døde like. Du filmer også liket i etterkant, slik at du kan legge det ut på feil Tube-channel. Og det verste er at du slipper unna med det. Skam deg!

6.

Du er en maskert raner som robber en bank med hjelp av en gunner. Plutselig hopper en mann i 50-årene på deg og prøver og leke helt. Uten å tenke så drar du opp pistolen og skyter mannen i magen, og løper mot utgangsdøra. Du hører den skutte mannen bak deg si: «I'm your father». Du biter fem på, og snur deg brått. Du tar av maska, og kaster deg på kne ned ved siden av den skadde mannen. «Nooooooooooooooooo», roper du. «Høhø», ler mannen mens han harker blod. «It's just a clichè». Da går det opp for deg at mannen har lurt deg, og så braker politiet inn og henretter deg på stedet (I thought this was America)!

5.

Du spiller helt utrolig mye rollespill, og en dag blir du forelsket i en av karakterene i spillet. Du begynner å date personen hver kveld, og til slutt frir du. Du inviterer hele slekta til bryllup, og det er ikke et veldig stolt øyeblikk når du står på alteret med spillkontrollen i handa. Folk stirrer på deg, og du blir (nesten) maksimalt latterliggjort. Du bør heller ikke glede deg til bryllupsnatta...

4.

Du er på fyllefest på en transebar i Thailand, og avslutter natten med å bryte deg inn i den luksuriøse dyrehagen. Resten er uklart, men neste morgen våkner du opp ved siden av en svett og lopperik Orangutang... O´boy!

3.

Du er en Metal-elsker. Av den typen som maler seg i trynet, og har langt, sort og flassete hår. Du sitter og hører på Katy Parry. Og på toppen av det hele så sitter du faktisk og ser på Farmen, og da kan det vel ikke bli verre, eller? Jo, for du sitter faktisk og onanerer til Farmen, og tar helt av idet Gaute Grøtta Grav intrer. Og akkurat i det øyeblikket så braser kjæresten din inn i rommet og buster deg. Ikke et stolt øyeblikk..

2.

Du skal gifte deg. Dagen starter med at du styrter en litt for gammel boks med Makrell i Tomat.

DINGDINGDING! Dagens nøkkelord er tomat!

Anywho, dagen har som sagt kommet, og du står oppe ved alteret, fortsatt med den dårlige frokosten i magen. Bruden kommer opp, og i det presten skal til å vie dere, må du bare si: «Brb, skal bare på do en liten tur». Etter en god halvtime med old-school diaré, så er du på plass igjen. Og i det presten sier «Du kan nå kysse bruden», så oppdager du at det ikke blir noe kyss på deg, siden ånden din stanker av makrell... Og et hint av tomat (DINGDINGDING!!!)? Etter bryllupsnatten er du selvsagt utslitt og svett... Etter en lang anstrengende natt (alene) på toalettet! Dette er garantert noe av det flaueste du kan oppleve, og det kan hjemsøke deg til graven. En god grunn til å skamme seg!

1.

Nå har vi kommer ned til den aller siste. Det flaueste av det flaueste! Det man alltid skal skamme seg over! Og det verste er at dere alle sammen har opplevd det. Og siden noen sikkert vil lese slutten selv, så skal jeg ikke spoile den direkte for dere (that makes sense...). Spoiler: NUMMER EN: Tisse på seg. Tihi!

Neste gang: Topp 7: Måter å få varme i en elekstrisk ovn!

HQ