Norsk
En hyllest: FlakeyMetal

En hyllest: FlakeyMetal

Han er kanskje GR`s viktigste og snilleste bruker. Han er den som får forumet til å gå rundt. Han er selve kjernen i Gamereactor. Ja, jeg snakker selvsagt om FlakeyMetal.

Han har bare vært her i et par måneder, men har allerede oppnådd store ting. Han har forandret forumet til det bedre, uten tvil. Hva er grunnen? Mest sannsynlig hans ekstreme aktivitet. Han står allerede bokført med 45 innholdsrike kommentarer og 14 sendte PMer. Han har faktisk ofret en halvtime for å skrive en blogg! Dette har selvsagt resultert i TO hele sider i gjesteboka. Og på toppen av det hele: HAN HAR SKREVET EN PRESENTASJON FOR *insert nasty word*!!! For ikke å snakke om at han har fylt ut info-margen til høyre i krypinnet...

En annen faktor som har hjulpet han til høvding-status, er hans snille personlighet. Sier du «hei» til ham, så svarer han det samme tilbake, pluss at han har lagt til en smiley. Dette har fått meg til å innse hvor perfekt han er. Han er idolet mitt! Han er så kjekk at jeg tror jeg skal tatovere avataren hans utover hele ræva mi! Skal også sende han 1000 kroner over nettbanken nå, bare for å bevise min respekt.

Hadde han ikke et annet navn før? Jo, før het han Mobil123, men den brukeren slettet han. Når han kom tilbake så var han mer sexy og awesome enn noen gang! Han er som en far for alle oss andre på forumet. Han er et prakteksempel på hvordan en GR-bruker skal være. Vi må levle et par ganger til, før vi er på nivå med han, for å si det sånn.

Han er så overlegen i forhold til oss andre, at jeg ikke kan se for meg at han spiller i det hele tatt. For i mine tanker kan jeg ikke se for meg at han er på lik linje med oss andre, usle GR-brukere. Han får oss til å se ut som havregrynen i «Go' morgen»-yogurten, mens Flakey selv er skjéen. Bare tanken på at han ikke er blitt månedens bruker, gjør at jeg får lyst til å jule opp redaksjonen, og opprette en lokal puste streik.

La oss bare innse det, GR ville implodert uten FlakeyMetal, så la oss alle hylle ham!

HQ