Norsk
Den ultimate selvmords-guiden!

Den ultimate selvmords-guiden!

OBS: Er du av typen som lett blir påvirket, så bør du IKKE lese denne bloggen. Jeg tar ikke ansvar for ditt «tilfeldige» dødsfall i ettertid.

Velkommen til den ultimate guiden for de som vil drepe seg selv. Jeg en veteran når det kommer til selvmord, så jeg kan mine saker. Og i et forsøk på å hjelpe dere med å drepe dere selv, bestemte jeg for å lage en slik guide. Jeg leide inn 8 mexicanerer til å teste ut disse *sett inn valgfritt adjektiv* selvmordsmetodene.

Drit i hengeløkker og pistoler, og prøv å vær litt original!

Kvel deg selv med telefonledningen:

Om du nettopp har fått en telefon fra banken, hvor de sier at du skylder 200k, så er løsningen aldri langt unna. Ta telefonledningen rundt halsen og prøv å kvel deg selv. Dette kreves en god dose vilsjestyrke, siden det (nesten) er fysisk umulig å kvele seg selv. Trådløse telefoner funker de óg, men det blir desverre litt tungvindt.

Glidemiddel-metoden:

Dette går rett og slett ut på smøre seg inn i glidemiddel, for så å gå inn i gasskammeret. Siden kroppen din da blir så sleip og klissete, så har du ingen mulighet til å komme deg ut igjen. Nå er det ikke alle som har et gasskammer i hagen heller da, og for de finnes det alternative løsninger: Dere kan for eksempel låse dere inne på et rom og se alle alle norske filmer noen gang laget... I strekk! Overlever du det så er du ganske syk (siden du dør av tørste lenge før du er ferdig. Men da er det vel utsultning du dør av? Drit i det, det viktigste er at du dør).

Drikk noe du ikke bør drikke:

Dette er en klassisk måte å dø på. Det er også mange som har gjort dette på uhell. Kjente en gang en fyr kalt Knut-Kristoffer som drakk Cola istedenfor Pepsi, og det er vel lite overraskende når jeg sier at han er død nå. Uansett, de finst faktisk farligere ting å drikke enn Cola (!!!). Vi har for eksmepel en god del gifttyper å velge mellom, men gift blir litt for vanlig. Og du vil vel ikke dø på en vanlig måte? Vil du? Nettopp. Det er derfor jeg foreslår min spesialitet, nemlig sement. Denne gråe eggidosisen renner sagt og sikkert ned i kroppen din, og til slutt stivner den. Og når det stivner, så er du garantert død (ellers synst jeg virkelig synd på deg).

PS: Sement er drit varmt, så det er stor sjanse for å brenne seg på tunga.

PSS: Jeg anbefaler alle å holde seg for nesa når de drikker sementen, siden det smaker som en sigarett som har blitt dyppet i rekesalat.

Bli drept av en haug med aper (med vilje):

«Hvordan kan jeg bli drept av aper, på vile?», er det du tenker nå. Vel, det er enkelt. Du smører deg inn i Banana (pålegget), og så tar du turen innom kontoret til de høyt kvalifiserte apene (GR-staben, høhø), og de river deg opp i fillebiter på null komma nix. Desverre for dem blir all Bananaen blandet med blod, gørr og alt annet som måtte befinne seg i den deilige kroppen din.

Feit deg opp:

Spis så mye kaker og bacon du bare orker, så vil du før eller senere dø. Dette kan kanskje virke som litt luksus i starten, men det er ikke så kult lenger når du ikke kan reise deg fra sofaen uten å få hjerteinnfarkt (men heldigvis så slipper man å reise seg fra sofaen så lenge man har ei dame tilstede. Men nå er det jo vanskelig å få seg dame når enn er 300 kilo, og prøver å drepe seg selv).

Dostreik:

Dette går ut på at du nekter deg selv å gå på do, og til slutt eksploderer du (tror jeg). Dette kan også utføres om du går inn for en aldri så liten fappestreik.

Dusj deg ihjel:

Glidemiddel er igjen en sntral ting i denne metoden. Man smører helle dusjen med glidemiddel, utenom kranen, for den skrur du på full varme og stryke. Så smører du hendene inn i glidemiddel, slik at du ikke kan skru av kranen. Du kan heller ikke komme deg ut av dusjen, siden alle forsøk på å bevege seg, vil resultere i at du glir og går rett på trynet. Du vil altså bli kokt levende, uten å kunne stoppe det. Denne løsningen er ikke veldig effektiv, den er dyr (varmtvans-rekninga) og den er direkte idiotisk. Men for de som er spesielt intereserte så kan dette være en kul måte å ta avskjed med denne verdenen på.

Håper jeg har gitt deg mange syke idéer nå. Lykke til!

PS: Samtlige mexicanere døde under forsøkene. La oss vise litt respekt og ha 5 sekunders stillhet.

Jepp, denne lille rakkeren er dødsfarlig.

HQ