Norsk
Resistance 2 Beta, Erfaringer

Resistance 2 Beta, Erfaringer

Skrevet av mnorm den 21 september 2008 klokken 14:12

Da har Resistance 2 betaen blitt stengt og jeg har gitt meg opp et par meninger om det.

På betaen var det 4 baner. Dere får ha meg unnskyldt, at jeg ikke husker hva banene heter. Det var imidlertid to baner som pekte seg ut. Den ene mappet foregikk i en by og minnet litt om banen rooftops fra Fall of man. Der kunne man hoppe på tak, mellom trange gater fyllt med trafikklys. Den andre banen foregikk i et skogsområde, og var ganske svært. I Resistance 2 er det støtte for opptil 60 spillere, og derfor har Insomniac innført et squad system. Vær squad har et objective på kartet, så det blir litt spredte slag rundt på mapet. Når det er 60 spillere på et map blir det nemlig veldig hektisk. Grafikken er litt oppdatert, men er fortsatt ikke det beste du finner grafisk sett. Vi får håpe Insomniac bruke tid på å polere spillet frem mot release. Resistance 2 er iallefall mye mer fargerikt enn det første spillet.

Det er tre nye våpen med i R2. Først har du Wraith,som er en slags minigun med et skjold som dekker deg som alternative fire. Så har du marksman som er en sniper med høy rate of fire, men du trenger å skyte et par skudd med den for å drepe. Til sist har du en revolver som du spawner med hver gang sammen med hovedvåpenet du velger. Du kan velge hvilket hovedvåpen du skal starte med uavhengig av om du er Human eller Chimera.

Resistance har innført noe nytt som heter "Berserk lodout". Dette minner noe om perks som de har i Call of Duty 4. Forskjellen er at du bare kan velge ên. Berserk lodout får du tilgang på etter at du har drept noen. Det kan være alt fra å vær usynlig, få flere av fiendene på radaren din eller å løpe 29 % raskere. Du får flere Berserk Lodout å velge mellom, ettersom du får XP og levler opp.

Insomniac har også innført en Co-op mode hvor 8 spillere kan spille sammen mot horder av fiende. Da kan man velge mellom forskjellige klasser som medic, soldier og special ops. Er litt bygd opp som klassene i BF2.

Kan ikke si at jeg ble fryktelig imponert, men gleder meg uansett. Brukte mange timer på ener'n men etter at COD4 kom, så føler jeg at Resistance 2 må forbedre seg veldig mye for å være på det helt øverste nivået.

HQ