Norsk

Oktober, årets spillmåned?

Skrevet av mnorm den 20 september 2008 klokken 22:43

Tenkte jeg skulle starte med litt bloggskriving etter at jeg har vært medlem på Gamereactor i årevis uten å ha skrivet en eneste blogg. Jeg vil nå hver måned skrive om de mest lovende spillene som kommer ut "neste måned".

At de beste spillene kommer på høsten er en sannhet med visse modifikasjoner. Vi har nemlig allerede fått to kandidater til "Game of the year", i henholdsvis MGS4 og GTA IV. Hittil er Burnout Paradise det spillet jeg har brukt mest tid på i år.

Fra oktober måned starter spillhøsten for alvor. Selv om man får titler som Mirror's Edge, Motorstorm 2, Resistance 2 og Gears of War 2 i henholdsvis november og desember, mener jeg at det er mest å se frem til i oktober måned:


Fifa 09 (2. Oktober), PES 2009 (17 oktober):

Man kan argumentere med at dette ikke akkurat er storspill, men fotball er verdens mest populære sport og derfor er det veldig mange som er tilhenger av en av disse spill seriene. Hvert år er det store diskusjoner om hva som er best av Fifa og PES. Jeg skal la vær og si hva jeg er størst fan av. Det blir spennende og se hvilket spill som gir den aller beste fotball-opplevelsen.

Socom Confrontation: (14 oktober)

Socom-serien er meget populær av spillere med sans for taktiske tredjepersons- skytespill. Da det nyeste tilskuddet i serien blir lansert på Playstatation Store, blir det garantert noen kroner i kassen for Slant Six Games.

Saint's Row 2

I Saint's Row 2 starter noen år etter det første spillet. Det blir stor frihet til å utforske, flere oppdrag, aktiviteter, bydeler og flere detaljer enn i enern.

Far Cry 2 (21 oktober)

I Far Cry to er handlingen tatt til Afrika. Vi får enorme områder og boltre oss på og stor variasjon i miljøer. Vi er lovet å få et stort utvalgt av våpen, realistiske ødeleggbare objekter, et avansert vær system og fiendene skal ha en god kunstig intelligense. Ubisoft står for utviklingen.

Dead Space (23 oktober)

En blodfylt interaktiv skrekkopplevelse i utkanten av verdensrommet i. Dead Space er et tredjepersons action-spill. Du kan skjære av armer og bein på romvesener med kraftige våpen og finn nye måter å nøytralisere fienden på


Fable 2 (24 oktober):

Dette er et spill mange action-rollespill entusiaster med en 360 ser frem til. Spillet starter 500 år etter det første spillet og skal gi oss innoativt gameplay, stor frihet, et nytt combat-system og mange muligheter. Spillet er laget av den kjente utvikleren Peter Molyneux (som selv ga Fable 2 karakteren 9/10) og Lionhead Studios.

Red Alert 3 (27 oktober)

Høstens største strategispill lanseres 27 oktober. I Red Alert 3 reiser det nå desperate lederskapet i en hardt presset Sovjetunion tilbake i tid for å endre historien og gjenopprette Russlands storhetstid. Det skjer noe galt, og det blir dannet en parallell tidslinje, der teknologien har fulgt en helt annen utvikling, en ny supermakt har kommet til og der tredje verdenskrig raser over jorden


Little Big Planet (22 oktober) Dato nå bekreftet!

Little Big Planet er høstens mest innoative spill sammen med Mirror's Edge. LBP er et slags plattformspill hvor halve moroa er i lage baner og dele med andre. Man har utrolig mange muligheter og verktøy og bruke. Er man kreativ kan man sikkert få utrolig mye underholdning for pengene for Little Big Planet.

Fallout 3 (28 oktober)

Er strengt tatt høstens største rollespill. Fallout 3 er laget av Bethesda Games, utvikleren av The Elder Scrolls serien. Fallout 3 foregår i en postakopolypisk verden i år 2277, 200 år etter atom krig i år 2077. Fallout 3 er et action- rolle spill med over 100 timer gameplay.


Noen andre spill du mener burde være med på listen? Si ifra.

PS: Kan hende at noen av datoene ikke stemmer.

HQ