Norsk
Sørlandschips er ikke det samme lenger!!

Sørlandschips er ikke det samme lenger!!

Skrevet av mek001 den 9 mai 2009 klokken 19:45

Husker den gode lukten av en ny åpnet Sørlandschipspose? Med smaken av spansk paprika og persille. Den spanske paprikaen pirret smaksløkene til det ytterste!
Her snakker vi kvalitetschips så det holder. Den var så god at jeg tok meg tid å lese det som stod skrevet på baksiden av posen!

Spanske paprika og persille har vært min yndlingschips siden den kom ut. Min beste venn med spansk opprinnelse, min følgesvenn, min personlige matador!

Men, nå er den tiden over!
For noen uker siden satt jeg å så på nytt på nytt, og tenkte jeg skulle belønne meg selv med en pose Sørlanschips. I det jeg åpnet posen kjente jeg det var noe med lukten som var annerledes. Jeg kunne ikke sette fingeren på, men noe var annerledes! Jeg stappet hånden ned i posen og holdt opp flakene i lyset av lampen ved min side.

Chipsen hadde en annen farge! Min frykt ble konstatert, de hadde byttet krydder! Flakene hadde ikke lenger den tette og rød - oransje fargen. Flakene var lyse og det så ut som det bare var drysset litt oregano over.
Smaken var et hån mot seg selv! Leif - Arne skulle skammet seg! Smaken var som en kald norda vind i forhold til den gamle intense og varme luften fra Spania.

Etter dette har jeg bare spist Sørlandschips to ganger, for bare å bli skuffet på ny! Men, det er et lyspunkt i mørket! I går kom mamma hjem med : Naturchips fra Kims. Med denne chipsen har Kims tydelig kopiert den gode gamle smaken til Sørlandschipsen.

SÅ TIL ALLE DERE SOM SYNES SØRLANDSCHIPSEN IKKE ER DEN SAMME LENGER: KJØP KIMS NATURCHIPS!

)*>mek001<*(

HQ