Norsk
Valpekaster tatt!

Valpekaster tatt!

Skrevet av maggle den 3 september 2010 klokken 15:49

Det finnes en del videoer på internett som avslører kriminelle handlinger, og personer som har blitt filmet har havnet bak murene. Men det er èn film som har fått meg til å sperre øynene opp.

En video som har blitt kommentert med hat og forrakt.

Regissøren Michael Bay skal i følge media ha utlovt en dusør på 50 000 dollar, altså omkring 300 000 norske.
"for den som kan tilby opplysninger som leder til arrestasjonen og en vellykket tiltale[..]"

Hvis du har lest nyhetene så har du kanskje en ide om hva jeg snakker om. Det skal nemlig være en video av en jente som kaster seks (6) valper ut i en stor elv. Jenta skal i følge VG være identifisert av politiet i byen Bugojno. Jenta skal ha fått drapstrusler og hatmail. Ikke så rart når du kaster valper ut i vannet og roper wheee!

Selv ønsker jeg att jenta havner bak murene en dag. Selv om hun er mindreårig og at i følge Bosnisk lov får man bare en bot på mellom hundre kroner til 40 000. Det får meg til å fly i taket. Man kaster ikke hjelpeløse dyr ut på dypt vann eller elv ropende wheee eller liknende for så å bare betale en bot. Du skal sone bak en mur. En høy, grå murvegg med piggtråd oppå.

Jeg håper at slike ting tar slutt, det forgår slike ting vær dag sier dyreværnet i Bosnia men at det er sjeldent at det blir filmet. Uansett straff jenta får så håper jeg at hun lærer at hun ikke skal gjøre det der igjen...

Hva synes dere?

artikkel: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10036015

HQ