Norsk
Tankevandring

Tankevandring

Skrevet av maggle den 5 februar 2010 klokken 01:55

Jeg sitter forran laptoppen og ser ned i hjørnet på den glødende skjermen. Den er 01.35. Det er midt på natta, og jeg venter på at kjæresten skal komme til syne igjen på webkameraet.

Tenker på hva jeg skal gjøre etter militærtjenesten. Kansje studere arkitektur? Har jo bakgrunnen til det som utdannet 'teknisk tegner'. Liker jo å tegne plantegninger og fasader. Interesant å titte på, interessant å se bygget ta form en strek om gangen. Tanken er å få jobb som teknisk tegner, men har vel bedre sjanse som arkitekt?

Har lyst å studere i utlandet. UCF (Univeristy of Central Florida) ligger i Orlando, kansje har jeg en mulighet å studere der hvis jeg går på NTNU? Tankene flyter over til kjæresten som bor i Orlando. Jeg savner henne. Jeg var på besøk til henne i Januar og savner henne så veldig mye! Kjøpte en "promise ring" til henne, en kjærstering, ringen før forlovedesringen.
kjent henne i over 5 måneder nå, og vil bare være med henne. Tankene glir over til Universitetsutdanningen igjen, kansje NTNU og så UCF? Kansje.

Jeg titter ned på det nederste hjørnet på laptoppen. Det gløder 01.50 i hjørnet. Det er midt på natta og jeg venter på at kjæresten skal bli ferdig med middagen.

HQ