Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Vokter Julen

Skrevet av maggle den 23 desember 2009 klokken 11:36

Julen er en fin høytid å være sammen med familie og venner, dele ut og få gaver. Glede seg over at man har noen som bryr seg om deg og være sammen med dem.

Militært personell får perm til å være sammen med familien sin, men det er et få utvalgte som må være igjen og vokte leir eller område. Jeg er en av de få som må vokte leiren.

Personlig er jeg ok med at jeg må være på vakt, men familien og venner er ikke så 'keen' på ideèn. På toppen av det hele sitter jeg nattevakt og får dermed lite kontakt med dem, og bruker derfor Facebook, og sms for å si i fra hvordan det går.

Tiden vil nå gå fort da det er en del fritid og vaktlaget består av en del gode karer så julen skal jeg nokk komme meg gjennom selv om jeg er på vakt.
Det eneste man kan klage over er at julematen er Fjorland...

HQ